Sayfa 345/999 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by escada Yazıyı Oku
    Bitmiş memleketi dolarcılar 2023 kadar bekleyecek diye avutmak.

Emekliyim %5 zam verdi sigarayla %25 geri aldı misli misli

Madem bekleme yapacağız; hatırlatıver zırt pırt salma salan yiğidolara biz tarhana ile büyümüş bir nesiliz, yırtık ayakkabı yamalı pantulla oturur beklerüz

Dolarda yükseliş kaçınılmaz
    Paketli sigarada bağımlılık için kimyasal var. Tütüncülerde en iyisi 4,5 tl. Dört gündür hazır sarılmış kullanıyorum. Aylık 600 liradan 100-150 liraya düşürmek bu şekilde mümkün.

2. emekli maaşları 2023'e kadar % 35/40 civarı yükselir
    benjaminde % 20 aşağı gelirse makul seviye olmuş olur.

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    gayrimenkulu yok
    52 Eyalet var.

Havai de yaşayan mülk sahibi amerikalı, emlak vergisini sana mı ödüyor. ?

4. Arkadaşlar aşağıdaki diziyi bilen bilir bilmeyen için Lacasa de papal attıgım bölümde 42-44 dk aralıgını lütfen izleyin
    :D elleri baglı olan kadın polis .Ona karşı konuşan gözlüklü adam ispanyol Merkez bankasını soyan :D çetenin başı
    Efsane bir söz söylüyor ben merkez bankasına girip 1 milyar euro bastıgımda adım hırsız. Ama yıllardır para basıp piyasa süren merkez bankasına göre onların yaptığı :D likidite enjeksiyonu :D

Küresel soygun düzenini 2 dk ya sığdırmışlar lütfen zaman ayırıp dk 42 den 44 e kadar izleyin

https://yabancidizi.org/dizi/la-casa...ezon-2/bolum-8

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bunlarla anladıkları dilden Ayhan ve Reha beyler konuşuyordu.

Meydanı boş buldular.

Birisi ABD nin şusu yok busu yok gibi aptal sepet laflar ediyor hikmetli sözler olarak...

Bakın bunun herşeyi var.

Babasıyla beraber para bassalar hakları var gali...

Bassınlar sikkelerini ilk bu troller alır bu kafayla...

6. Merkez bankası yada devlet istikrar olsun diye dövize baskı yaparak yada kontrol ederek stabil kalmasını sağlayacak.... Hazine 7 ayda 74 mil. açık veredi 21 mil akçe olmasa 95 mil. Olacaktı. Üretim yok, iç piyasa dönmüyor vergi toplanamıyor şirketleri geçtim gerçek kişilerin çoğu icra takibinde bunlar önemli değil önemli olan swap ta su kurnazlığı yaparak tl ye talebi azalt yurt için de piyasa dolar bas doları düşür sonra ekonomi iyi yönetiliyor.Faizin düşmesi,borsanın düşmesine karşılık doların düşmesi ülkeden çıkacak yabancılara ülkenin parasının peşkeş çekilmesidir.

7.  Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    Faizler düşmeden önce aylık 0.10 kuruş koyuyor 1 yıl olsa 1.2 tl fark olur sayın kontaktör müsün nesin daha hesap yapmayı bilmiyorsun gelmiş zihniyetinizden olmayanlara çapulcu diyorsun bu forumda siyaset yapmak yasaktır.

sen şak şaklamaya devam et ülkenin durumu ortada biat mı biyat mı ediyorsanız etmeye devam edin.
    Dolara bagladigi tl yi mevduata yatirsaydi yaklasik 7.5 maliyet

y.t.degildir..

8.  Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Sende ona buna trol demeyi bırak. Sizin fikrinizde olmayan herkes trol. Ben düşüncemi söyledim bitti. Sende düşünceni şöyle. Ne diye tartışma açmaya çalışıyorsun. Dolar niye satmıyorlar güzel soru. Herkes zararda da ondan. Zararına satmak istemiyorlar. Dolar bir gün çıkar umudundalar. 2023 seçimlerinden 1 ay önce cikar. O tarihe kadar bekleyecekler

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlar insanlari boyle kutuplastirir bir taraf trol,diger taraf capulcu v.s
    Sonra yersek fikir ozgurlugunden,demokrasiden bahsederler.

y.t.degildir..

Sayfa 345/999 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •