Sayfa 350/1069 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Zalime küfür ona iltifat etmek boyun eğmek haklısın büyüksün biz aciziz hatta gözünü yummak demektir haklı boyun eğmez pes etmez hakkını bu dünyada olmasada öbür dünyadada bırakmaz bu dünyanın adaleti yoksa ilahi adalet imanı olana mahsustur ben bekleyip göreceğim sözün sahibi kendisidir insanı ya ilmi konuşturur yada cehaleti.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Hakem düdüğünümü kaybetti ne çavuşoğlu saha kenarında ısınma turu atmaktan uçaçak bir gün.
    valla uçsa iyi ben ce düdüğü bulsun yoksa.iki eli yakasında olup beddua eden mazlumlarin ahi ile gidecek ..

3. Arsası her sene icradan satışa çıkardı. bu sene satış haberi duymadık, arsa üzerinden anlaşma yapılmış olabilir mi.

4. Ben kimseye düşman yada muhalif değilim yanlış anlaşılmasın aynı temenni ve duaların içindeyim ama daha fol yok yumurta yok olumlu bir gelişme ışık yok o zaman çavuşoğluna övgüler yağdırmanında bir manası yok demek istedim.. Darılma gücenme olmasın fikrimi söyledim..

5. İcradan satışa çıkıyorda kimin kime borcu var belli değil ben göremedim alacaklıda kendisi borçluda kendisi. 102 milyonluk Teminat verdiği grup şirketi kendi şirketide hangisi veya hangileri bilen varmı yoktur varsada susar.

6. Anlaşılan ÇBS nin parayla ilgili sorunları çözülmüş olmalı. Bundan böyle iyi niyet çerçevesinde işlerin yola devam etmesini umalım. Herkesin kazanacağı bir durum en iyisi olur

7. Ben kimseye kızmıyorum benim yazılarım kişi bazlı değil fikirleri , belge ve bilgileri tartışıyorum genel anlamda paylaşımlar yapıyorum ve alınganlık gösteren arkaşlardan özür dilemiştim yinede diyorum benim kişilerle sorunum yok yine diyorum alınanlar olduysa özür diliyorum çavuşoğularıda buna dahil arasıra espirilerimiz oldu sorun olacağını düşünmedim düşünmüyorum sorun olursa daha mesafeli olurum.

8. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Sayfa 350/1069 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •