Sayfa 360/1122 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bence bugün açıklanmayacak.
    Çalışmalar devam ediyor, kısa süre içinde detayları paylaşacağız şeklinde bir açıklama bekliyorum.
    kkm varken çıkması bana mantıksız geliyor ayrıca 1 yıl vadeli çıkacaksa çoğu kişi bulaşmaz dövizi olan bu topa zor girer tl de kalanda dolarda bononun açıklandığı gün düşüş olursa düşük kurdan kkm yapar heterodoks politikalara geçtik de bu kadar çeşitlilik işi protestanlığa götürür

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kkm varken çıkması bana mantıksız geliyor ayrıca 1 yıl vadeli çıkacaksa çoğu kişi bulaşmaz dövizi olan bu topa zor girer tl de kalanda dolarda bononun açıklandığı gün düşüş olursa düşük kurdan kkm yapar heterodoks politikalara geçtik de bu kadar çeşitlilik işi protestanlığa götürür
    Eninde sonunda kuru salıp faizi artıracaksın, beyhude çaba, daha fazla zarar vermekten baska bişey degil

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Eninde sonunda kuru salıp faizi artıracaksın, beyhude çaba, daha fazla zarar vermekten baska bişey degil
    kkm tavan faizini politika faizi+10 yaptım de bundan bin kere iyi ama kredi faizinin yükselmesi istenmiyor yahu enflasyon 70 iken kredi faizi 40 olsa ne yazar kredi kartı harcamaları patlamış millet deli gibi alışveriş yapıyor biraz kredi faizlerinin yükselmesine göz yummak zorundasın yoksa acaip olan fiyatlar iyice çıldıracak

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    var bi bildiğimiz ki yazıyoruz
    geçende de birileri aynı itirazı yaptı
    piyasada neler var
    yada yalan yazıyoruz
    kafanıza göre takılın
    Hiçkimse isviçre frangı tutmuyor sanırım

Hiç adı geçmiyor forumda

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Hiçkimse isviçre frangı tutmuyor sanırım

Hiç adı geçmiyor forumda
    1 yılda dolar %89
    CHF %74 değer kazanmış.
    CHF'ye faiz veren de yok o yüzden çok cazip gözükmüyor.

6 mayista gbp kkm kuru 18.35 simdi 20.05 17 gunde %9.26 tabi 6 Ağustosa kadar ne olur onu bilemeyiz.

Dovizden tl ye donup hesap actiniz ise vade sonu tekrar dovizleri toplama imkaniniz var, ben ole yapicam daha 65gun var benim vade sonuna...........
    su anda benim mk 30.82%

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    14.400 tl %16.50 dan faiz alacaktım sağolsunlar 57.400 tl yatırmışlar hesaba yani hazineden durup dururken 43.000 tl aktarmışlar bana
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Serbest fon basligina alalim sizi https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50332

ayrica bu tur fonlar kapali fon oluyor, vade oncesi cikarsaniz biraz kesinti oluyor, dikkatinize..

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İş Portföy Sekizinci Serbest (Döviz) Fon, Türk Eurobondlarına yatırım yaparak yatırım dönemi sonunda USD mevduat faizinin üzerinde getiri elde etmeyi hedeflemektedir. Yatırımcılarımız dolar cinsi birikimlerini 7 Haziran 2022 – 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında İş Portföy Sekizinci Serbest (Döviz) Fon’da değerlendirerek vade sonunda hedeflenen dolar bazında getiriyi elde etmeleri mümkündür. Mevcut vergi düzenlemesi kapsamında elde edecekleri dolar cinsi getirinin yalnızca %10’u stopaja dahil edilecektir.

NASIL?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 360/1122 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •