Sayfa 374/902 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    O kadar bekleyebilsek zaten köşeyiz. Zamanında sasayida böyle bulmuştum. İki kat gitti diye sattım üzerine belki 15-20 kat daha gitti.. duramıyoruz işte oyunu seviyoruz.
    Zannediyorum bekleyebileceğim.
    Bir daha yakalayamam böyle bir fırsat.
    Kendimi eğitiyorum bu konuda.
    Bazen ekranı hiç açmıyorum, forumu da.

2. Bofa 125bin satarak resmen önünü tıkadı

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Bofa 125bin satarak resmen önünü tıkadı
    bela gibi yapıştı tahtaya kan emici bofa...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. bofa her hissede önce de vardı şimdi de var...bence gidecek hisse ne yapılırsa yapılsın gider...su akar yolunu bulur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

15 dklık güzel döndü bundan sonrası bakalım ne olacak..

bankoff ta verdi malı buralara düşürdüler maliyetini dünkü gibi bir senaryo neden olmasın
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. bana göre gesan bu yıl 1-4 kat büyüyecek..önümüzdeki yılda da depolamalı ges ve res santrallerinin kurulmaya başlanması ile yine 1-4 kat büyüyecek ve bu büyüme 2027 yılına kadar aynı sürat ile devam edecek...neden 2027 yılına kadar ?? lisans başvuruları bu yıl tamamlansa !! 2024 yılından itibaren yansımalar başlanacak ve bu işler 2-3 yılda bitirilmesi zorunlu olacak...

o vakte kadar gesan sunjunior ,panel fabrikası ,trafo üretiminin 4 kat artması , pano üretimi , diğer ges ve res işlerinin yoğunluğu altında büyümeye devam edecek...

bu kadar agresif büyüme bir bu sektörde ikincisi de yazılım sektöründe görülebilecektir...diğer sektörlerde de büyümeler olacak ama bu kadar agresif değil...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. a1 32k ve seker 30k dün mal almıstı 220 ortalamayla, bugun 227 den vermis her ikiside, galiba aynı kişi işlem yapıyor.

Şu an bofa nın elinde mal kalmadı bu arada, son kalan 110k yı bugun sattı.

Edit: Çarşamba Perşembe toplam 179 tl ortalamayla 134k almış. Cuma Ptesi Salı toplam 237tl ortalamayla 162k satmış.
    Son düzenleme : ikasemre; 17-01-2023 saat: 13:12.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bana göre gesan bu yıl 1-4 kat büyüyecek..önümüzdeki yılda da depolamalı ges ve res santrallerinin kurulmaya başlanması ile yine 1-4 kat büyüyecek ve bu büyüme 2027 yılına kadar aynı sürat ile devam edecek...neden 2027 yılına kadar ?? lisans başvuruları bu yıl tamamlansa !! 2024 yılından itibaren yansımalar başlanacak ve bu işler 2-3 yılda bitirilmesi zorunlu olacak...

o vakte kadar gesan sunjunior ,panel fabrikası ,trafo üretiminin 4 kat artması , pano üretimi , diğer ges ve res işlerinin yoğunluğu altında büyümeye devam edecek...

bu kadar agresif büyüme bir bu sektörde ikincisi de yazılım sektöründe görülebilecektir...diğer sektörlerde de büyümeler olacak ama bu kadar agresif değil...
    Astor'a gelen yoğun talebin gerçekleşmesi ile babası Gesan'ın fitili ateşlendi. Bundan sonra para çıkışı, BOFA, yabancı takası vb. parametre olmaktan çıkar. Yarın Astor işlem görmeye başlar. Bakarız tavanında 50 milyon lot. Gesan'ı tetikler. Öbür gün Europower halka arz onayı gelir. Gesan'ı tetikler. Haftaya bedelsiz onayı gelir. Gesan'ı tetikler. Öbür hafta panel fabrikamız açılır. Gesan'ı tetikler. Bilanço vb. derken yolumuza devam ederiz. Yeterki patronlar tekrar satışa geçmesin.

Sayfa 374/902 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •