Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Kamu oyunda bu kadar yara acan bir rezillik olmaz.

2. Bunlar herhalde kendi Kur'an'larini da okumuyor.

Ya da arapcasi makbul diyen bidon kafalilar gibi hic ogrenemiyor dinini.

Bakara suresi, Hz.Musa'nin basina gelen bir durumdan bahseder, kavgayi ayirmak icin araya giren Peygamber, kaza ile bir adami oldurur.

Ne var ki, bu olen, Musa'nin tanidigi olan degildir.

Sonrasi mi ?

Acin okuyun, belki biraz olsun aydinlanirsiniz.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dolar artınca sevinmek anlamsız işte.
    daha öncede bende bora bey de defaalrca yazdık
    doalrın artması kimseye bir şey kazandırmaz
    ama bu yalancı enflasyon rakamlarının karşısında paranın satın alma değerini korur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sevgilisini darp ettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin karara, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca itiraz edildi.

https://www.mynet.com/konya-cumhuriy...z-110106620839

Karar veren mahkeme, haksız tahrik indiriminin en üst seviyeden uygulamamis.

Bunu kravat takan kadin katillerine uyguluyorlar saniyorum.

Japon mahkemesimiydi acaba.

Bu karardan sonra, yaninda kitir kitir kadin kesseler, vatandas parmagini oynatmaz.

Devlet devlet olacak ki, bu karari yazan heyeti, mahkeme kaleminde calisanlar da dahil, islerine son verecek.
    savcı düzeltmeye çalışmış
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha öncede bende bora bey de defaalrca yazdık
    doalrın artması kimseye bir şey kazandırmaz
    ama bu yalancı enflasyon rakamlarının karşısında paranın satın alma değerini korur
    Ve bu gidişle paramızla dahi insani ihtiyaçlarımızı karşılayamayacagız . Grip aşısı olması gereken milyonlarca insan var .

Bu arada diyabetli arkadaşlar zatürre aşısı olabilirsiniz . Sizin önceliğiniz var . O aşıyı almadan çıkmayın eczaneden.

ABD Dışişleri Bakanlığı: "Doğrulanması durumunda, S-400 sistemlerinin test edilmesini en ağır biçimde kınıyoruz. Türkiye’nin S-400’leri aktive etmedi durumunda güvenlik ilişkileri için ciddi sonuçları olabileceği konusunda ABD’nin tavrı açıktır."
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ve bu gidişle paramızla dahi insani ihtiyaçlarımızı karşılayamayacagız . Grip aşısı olması gereken milyonlarca insan var .

Bu arada diyabetli arkadaşlar zatürre aşısı olabilirsiniz . Sizin önceliğiniz var . O aşıyı almadan çıkmayın eczaneden.
    Bu sene grip daha az etkili olur diye düşünüyorum. Zaten covid’in yayılma koşulları ile gribinki benzer. Bu nedenle kovid önlemleri tam alınırsa griptende de yırttabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu sene grip daha az etkili olur diye düşünüyorum. Zaten covid’in yayılma koşulları ile gribinki benzer. Bu nedenle kovid önlemleri tam alınırsa griptende de yırttabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şeytanla dans ediyoruz, cini kim silker diyorsun. Ama gribi covid sanıp ortalığa düşüp hem hastalık kapma riskini arttırma hem de psikolojik olarak çökme riski var.

İlaç gelmezse, yine bir oligarkın oğlu kendine grip aşısı yaparken paylaşım yapar . Başka birisi de bir yolunu bulup getirir ebesinin nikahını ister satmak için.

Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •