Sayfa 400/1000 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    26 mayıs mesajıma cevabınız buydu..o zamandan beri halüsinasyon değil ama yaklaşık 200 puan vob yükseldi.

HER GÜN,'' BU GÜN ÖLECEĞİM'' DERSEN BİR GÜN TUTAR...derler...elbette piyasa dönecek ama o zamana kadar longtan faydalanmak ve zirveye yakın short olmak varken....

Yabancı olmadan %60 lık trentler de oldu(2020 nisan-haziran) 2022 mart rallisi...
    Sayın ABKA beni yanlış anladınız ben piyasada Short var demedim. Önceki topikte yükselen kırıldığında 15 günlük bir mal dağıtımı olacak dedim tüm poz. Kapattım. Enflasyon olan yerde short poz sadece piyasanın hakimi bilir hiç birimiz bilemeyiz. Ben sadece mal dağıtıldığını söylemek istedim bunu da yukarı çıkarıp hesap patlatarak ve mallarını satarak yapıyorlar görünen bu yanlış anlaşıldım sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Az önce yapı kredi yatırımdan gelen sms:
    Bilgi: 02.06.2022 tarihi itibari ile BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanacaktir. Mersis:0937002089200741 B016

Bugün mü çok batan oldu yoksa süper bono için mi önlem alıyorlar. Ya da başka bir nedeni var... ama ne olursa olsun çok saçma bir uygulama. Ve en sinir bozucu tarafı da normale dönüş tarihinin ucu açık olması.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bugün telefonla konuştum, aslında geç kalınmış bir karardı isgyo kontratlarında çok sorun yaşadık dedi. Piyasada volatilite beklediğimiz için aldığımız bir karar değil dediler. İnsaflı olun 2 kat yerine bari 1,5 kat yapsaydınız deyince de "bir genel müdürlüğe soralım bakalım" oldu. Neyse işte durum böyle, farklı gelişme olursa gene buradan paylaşırım.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3. Her gün short diyen adam mı kaldı gitti o adam[emoji6]
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    26 mayıs mesajıma cevabınız buydu..o zamandan beri halüsinasyon değil ama yaklaşık 200 puan vob yükseldi.

HER GÜN,'' BU GÜN ÖLECEĞİM'' DERSEN BİR GÜN TUTAR...derler...elbette piyasa dönecek ama o zamana kadar longtan faydalanmak ve zirveye yakın short olmak varken....

Yabancı olmadan %60 lık trentler de oldu(2020 nisan-haziran) 2022 mart rallisi...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Sayın ABKA beni yanlış anladınız ben piyasada Short var demedim. Önceki topikte yükselen kırıldığında 15 günlük bir mal dağıtımı olacak dedim tüm poz. Kapattım. Enflasyon olan yerde short poz sadece piyasanın hakimi bilir hiç birimiz bilemeyiz. Ben sadece mal dağıtıldığını söylemek istedim bunu da yukarı çıkarıp hesap patlatarak ve mallarını satarak yapıyorlar görünen bu yanlış anlaşıldım sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pardon...dediğiniz de haklısınız.SPOTTA MAL SATIYOR..ama vadeliyi yükselterek,spotu yüksek açarak gidiyoruz.

vadeli kanımca burada işin esas oyun bacağı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bende bu işi anlamıyorum ya...güya 10 kaldıraç var ona bile müsade etmiyorlar...ne anladım ben bu işten...yurtdışında adamlar 50-100 kaldıraçla işlem yapıyor be...

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bugün telefonla konuştum, aslında geç kalınmış bir karardı isgyo kontratlarında çok sorun yaşadık dedi. Piyasada volatilite beklediğimiz için aldığımız bir karar değil dediler. İnsaflı olun 2 kat yerine bari 1,5 kat yapsaydınız deyince de "bir genel müdürlüğe soralım bakalım" oldu. Neyse işte durum böyle, farklı gelişme olursa gene buradan paylaşırım.

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    seans sonuna kadar tutacak galiba vijdansız...
    Vicdansız gram gevşetmiyor, eccük gevşetse bizde binsek trene ölürmüsün be vicdansız
    nerde o eski ayılar, kodun nu oturtuyodu, metin abimin ayıcıklarıda tırt çıktı
    Hamdım Piştim Yandım

7. [emoji6]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vicdansız gram gevşetmiyor, eccük gevşetse bizde binsek trene ölürmüsün be vicdansız
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    merak etme dayu böyle çok tutunca birden boşalım oluyor ortalığı batırıyor palacanaynen öyle olcak...

Sayfa 400/1000 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •