Sayfa 406/672 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    işfinanstada k.y yı bıktırdılar yıllarca...organize ***sistemli bi baktık bi gece yattık sabah kalktık hisseler el değiştirmiş..***beleşe..bi kısmıda tam beleşe gerçek beleşe yani te eemmmemtüüüü den...şirketin büyük ortağı işbank değil artık tam komedi**dramatik ..chp bakalım ne diyecek buna zamanı geldiğinde**
    sırada işgyo ****
    diyoruz olay teknik temeli aştı organize işler sistemli kimler **biz bilmiyoruz<??mu**)):
    kelebek etkisi başlatıldığında bakalım ne yapacakalr.****
    işsendikasandığı mayışlı çalışanlarının yönettiği chp nin denetlediği (bunlar halk adına )): iştiraklerde dramatik travma..**önemli **
    işdoğanın petrolofisi**iştimin area sı *** izdemir zeytin falann filan bakalı m en son işgyo nun kelebekj etkisi nerelere götürecek..
    Jöleli ağızıyla konuşup duruyorsun da bizim bu memleketi emanet ettiğimiz adamlardan da bi hesap sorsan... Beleşe neler el değiştirdi neler hem de gerçekten bizim olanlar... mesela araplara peşkeş çekilen telekomdan... damatlara peşkeş çekilen inşaat ihaleleri ve şirketlerden... yok pahasına satılan limanlardan... halkın parasının aktarıldığı örtülü ödenekten... vakıflardan... benim vergimi hoşuna giden katılım bankasına aktarıp devlet bankalarını zarar ettirenlerden... şeker fabrikalarından... köprülere karayollarına aktarılan paralardan... Vergilerimizle adını bilmediğimiz sikimsonik projelere aktarılan hibelerden... Sayamadığım nice şeyden... neyse kimse merak etmesin süleyman demirelin, tansu çillerin, turgut özalın, adnan menderesin, kenan evrenin allah belasını vermiştir. Çalanın çırpanın da belasını verecektir.... ve mutlaka halkı ve hakkı gözeten bir iktidar elbet olacaktır ( kastım chp falan değil ) gerçekten halktan ve haktan yana olacak bir iktidar... Bu yağmanın talanın hesabını halkın emanet ettiği her kurumu (20 yıl da 30 yıl da geçse) yönetenden soracaktır... Karun da ziktirolup gitmiştir bu dünyadan... Çalanlar da ziktirolup gidecektir...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

0,84 ten başka destek kalmadı görünüyor ?

3. benim foreks gunluk astayi vermiyor,aracikurum dagilimini gonderebilecekbiri var mi?

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Düşüşün sonu mu yoksa yeni mi başlıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bence sonu , hani tüm GYO lar düşer deriz ki sektörü zor günler bekliyor,ama başka gyo yok böyle düşen.sirket ile ilgili kötü bir haber olabilir dersek modumun şirketi kapıya kilit vursa bundan fazla eder. Ozaman niye düştü.bence kumarbazlar aşağı kumar oynadı.eger böyle ise piyasa duzelince toparlar.yanarim yanarım iki yıl takip ettim piyasa karışır alttan alırım diye.1.2 nin altına gelemeyen hisse aldigimdan beri günde bir iki %20 yi kitledi. Allah'tan uzun vadeli düşünerek aldım.

5. Dibin dibi vardir. Dusus trendi sonlanmadan. Nereye kadar düsebilecegini kimse tahmin edemez. Allah sonumuzu hayretsin.

Not.: y.t.d.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Nolmuş bu böyle. İyiki 12 den verip FB ve karel almışım verilmiş sadakam varmış.

7. https://youtu.be/LzqYlj5fK24

Bugünkü genel çakılış hakkında.

Yalnız işgyo iflas haberi çıksa son iki aydaki performansı sergilemezdi zannımca.

Neyse hayra yoralım

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bölünmeden önce elimdeki 280 bin lotu 1.26-1.24-1.22-1.20 arası sattım kötü zarar yazdım
    Allah bu hissede olanlara yardımcı olsun.

YTD
    Verilmiş sadakam varmış.

YTD

Sayfa 406/672 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •