Sayfa 42/99 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
Arama sonucu : 790 madde; 329 - 336 arası.

Konu: GEREL - Gersan Elektrik

1. BEB 3D Tasarım ve GERSAN Elektrik ortaklığında üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri tanıtıldı- NTV

NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Aralık 2019'da tanıtılan Milli Otomobil TOGG'un şarj üniteleri de üretilmeye başlanıyor.

Yaklaşık 5 milyon dolara Erzurum'a kurulan fabrikada Eylül ayından itibaren şarj üniteleri üretilecek. BEB 3D Tasarım ve GERSAN Elektrik ortaklığında üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri ise tanıtıldı. Yüzde yüz yerli olarak üretilen ünitelerin tasarımı ve yazılımı ise dikkat çekiyor. Üniteler ilk etapta istasyon tipi ve ev tipi olarak iki çeşit üretilecek.

Erzurum - Pasinler karayolu üzerine kurulan fabrikada ise ilk etapta 250 kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. Pandemi sürecinden dolayı Eylül ayına ertelenen üretim süreci başladıktan sonra yerli şarj üniteleri yurdun her yerinde istasyon olarak kurulacak. Şarj ünitelerinin 2023 yılına kadar Türkiye'nin her yerinde olması hedefleniyor.

"Cihazlar yazılımı ve tasarımıyla yüzde yüz yerli"

GERSAN Yatırım Koordinatörü Ensar Temur konuyla ilgili yaptığı açıklamada, cihazların yüzde yüz yerli olduğunu ifade ederek " 2016 yılında şirketimizin elektrikli otomobillerin piyasaya çıkacağını fark etmesi üzerine biz şarj ünitelerini üretmeye karar verdik. O dönemde AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile tanıştık. O bize bu şarj ünitelerini Erzurum'da üretmemiz için bir talepte bulundu. Bizde burada bu projeyi yapmaya karar verdik. İlk etapta 15 kişiyle ardından 250 kişiyle burada çalışacağız. Yüzde yüz yerli bir şekilde üretim yapıyoruz. Biz çalışmalarımızı İstanbul'da tamamladık. Eylül sonunda burada Cumhurbaşkanımız gelirse onunla birlikte ciddi bir açılış yapacağız. Milli ve yerli bir şarj ünitesi üretiyoruz mühendislerimiz de Türklerden oluşuyor. Artık elektrikli araçlar daha ön plan olacak. Bu tür araçlarda arızada az, yakıt fiyatı da az olduğu için ilgi çekecek" dedi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/yerli...4kGqE6ti62hvCA

2. beb 3d tasarıma aktarıcaz edilecek karları diyememiş. ben peşinen yazayım, gerel üretir, kar eklemeden maliyetine BEB 3D TASARIMA satar. yani gerel bilançoda yine zarar gösterecek adım gibi eminim. elimde hisse kalmadı dün satmıştım, nasip kısmet değilmiş , birkaç tavan çeker artık. yıllarca bekledik aldık sattık, pastadan tam pay alacağımız zaman elimizde hisse kalmadı. bu da bizim piyasayı iyi okuyamadığımızdan olsa gerek. zamanlama hatası. nyse tekrar hayırlı olsun

3. Bu ayak oyunları boşa değilmiş Allah'tan 5.90 satıp 5.15 aldım intikam böyle olur patron benim.kanim yerde kalmaz

VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4. Hayırlı olsun

https://www.star.com.tr/guncel/milli...haber-1557993/

bunu bir yıl önce kadar haber yapmışlardı böyle bir çalışma yapacaklarını ,ancak şimdi net ortaya çıkmış oldu

5. Tavanda suan 2.8 milyon lot var.

Şarj ünitesi olayı beklenen haberlerden biriydi.

Açıkçası ben Eylüle yakın bekliyordum..

Ben de 6.25ten verdiklerimi 5.35 bandından yerine koymuştum.

Ancak bugün seansi izlerken uykum gelmişti.

Uyuya kalınca endekse verirler diye tavandan önce sattim..

Elimdeki hisseyi sattım diye şirketi kotuleyecek değilim.. yeterince kötüleyen var zaten.
    .

Ben biraz daha iyimser bir tablo söyleyeyim;
    bence Gerelin ideal piyasa değeri, Karelin suanki piyasa değerinin biraz daha asagisi olmali (yaklaşık 800 milyon TL olmalı)

Neticede şirket yavaş yavaş teknoloji şirketine dönüşüyor..

Sizlere bol kazanclar ;)

Gerelle ilgili önüme bir haber gelirse gene paylasimlarima devam ederim.

Ya da düzeltme olursa hisseme uğrarım tekrar

6. Türkiye'nin Milli otomobili TOGG'un şarj üniteleri görücüye çıktı. Eylül ayından itibaren Erzurum'da üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri tanıtıldı. Ünitelerin üretimi başladıktan sonra ise yurdun her yerinde istasyonlar kurulmaya başlayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by kmldyg Yazıyı Oku
    Türkiye'nin Milli otomobili TOGG'un şarj üniteleri görücüye çıktı. Eylül ayından itibaren Erzurum'da üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri tanıtıldı. Ünitelerin üretimi başladıktan sonra ise yurdun her yerinde istasyonlar kurulmaya başlayacak.
    Elektirikli otomobiller piyasaya çıkmadan önce, Türkiye şarj istasyonları ağının alt yapısı, en az bir yıl öncesinden tamamlanması beklenir. Yani hemen Eylül de üretime başlayacaklarına göre, yerli otomobil üretim sürecinde ilk para kazanacak şirket, GEREL olacak gibi görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by kmldyg Yazıyı Oku
    Elektirikli otomobiller piyasaya çıkmadan önce, Türkiye şarj istasyonları ağının alt yapısı, en az bir yıl öncesinden tamamlanması beklenir. Yani hemen Eylül de üretime başlayacaklarına göre, yerli otomobil üretim sürecinde ilk para kazanacak şirket, GEREL olacak gibi görünüyor.
    aslında gerel bu ürünleri zaten üretiyordu. hatta bazı yerlerde şarj üniteleri de vardı

https://ispark.istanbul/hem-park-et-hem-sarj-et-2/

ancak, bugün gelen haber hem eski haberlerin teyidi,

hem de gelecekte göreceğimiz yerli elektrikli araçların şarj ünitelerinin, Gerelden geleceğinin göstergesi.

agenel kurulda Patron, şarj ünitesi yaparız üretiriz, üretiyoruz ancak bunun için alt yapıların hazır olması gerektiğini de belirtmişti.

belki bir yönetmelik çıkmalı. her 100 kmde bir şarj ünitesi zorunludur gibisinden.

yada 2018de Bölge ve genel otoparklar ile AVM’lere ait otoparklarda, her 50 park yerinden en az biri elektrikli araçlara uygun olarak (şarj ünitesi dâhil) düzenlenir. genelgesi kati bir şekilde uygulanmalı.

UV işinden bağımsız Filyos projesinden ve elektrikli araçişinden pasta almaya müsait bir şirket...

Sayfa 42/99 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •