Sayfa 43/468 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3741 madde; 337 - 344 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Takip için 250 lot birakmistim onuda bu hafta satarim..

SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. nin 25-04-2017 11:00 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir.

EGPRO özsermayeyi yükseltmeyi sevmez belki bir bedelsiz haberi gelebilir,ne biliyim birleşme taşınmayla ilgili elle tutulur gözle görülür bir gelişmeye olağan genel kurulda şahit olabiliriz. Yok bedelsiz gibi bir karar çıkmazsa ilk ceyrek bilançoyu görür beklemeye devam ederim gibi geliyor.

3. SANIRIM TEMETTÜ DE YALAN OLDU...

Alıntı Originally Posted by skfeyi Yazıyı Oku
    SANIRIM TEMETTÜ DE YALAN OLDU...
    sözde yanlışlıla göndermişler miş...ülan almanlar dürüst dedik hisseye girdik bunlarda bizmkilere benzemişler..goygoycu olmuşlar...

5. Ne temettüsü ne almanı? Puskevit bile alırken insan çevirir bakar ne yazıyor arkasinda diye. Ne iştir arkadaş? YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Ne temettüsü ne almanı? Puskevit bile alırken insan çevirir bakar ne yazıyor arkasinda diye. Ne iştir arkadaş? YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

Düne kadar firmanın dürüstlüğünden bahsedenleri bile canından bezdirdiyse hareket yakındır....

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Düne kadar firmanın dürüstlüğünden bahsedenleri bile canından bezdirdiyse hareket yakındır....

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlış anlasildik. Ben temettü bekleyen ve almanlardan bahseden kardeşlerim icin bu yorumu yapmıştım. Egpro ne zaman temettü vermiş? Boyle bir beklenti icinde olmak zaten hata. Ve firma alman değil belçika ortaklığı. Bu yanlışlara idi sözüm. Firmadan yana sıkıntı yok üstadım. YTD

8. Şu anda egpro için tüm ortam hazır bence.Pimaş 4 lü fiyatlara gelmek üzere.3.90 lara alıcı gelmeye başladı.Egproda sıkışıklık son haddinde.8.60lardan destek geliyor sürekli..Bugün başbakan cumartesi hem başbakan hem cumhurbaşkanı izmirde.Toplu açılışlarda bir ihtimal egproda yer alabilir.2. seans Pimaşın 4 üzerine kendisini atmasıyla egproya ciddi alışlar gelebilir.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 43/468 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •