Sayfa 431/1527 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Kozaa da haftalık sistemi bile bugün belli indikatörler bazında bozdular....Çok enteresan bir hisse, kural dışı..!!!!! 30 hissesi olmasa normaldir de.....30 hissesi iken bu tarz fiyat hareketleri enteresan...Hisse de bulunan belli kişi ya da gruplara hisseyi teknik olarak kötü gösterme çabaları diye algılıyorum...

2. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    üstadlar bu macd çizgisinde alım satım yaparken 1 dk, 5 dk, 60 dk, gün , hangisi daha kullanışlı.
    Ben kısa vade için saatlik , kısa ve orta vade günlük takip ederim.

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Kozaa da haftalık sistemi bile bugün belli indikatörler bazında bozdular....Çok enteresan bir hisse, kural dışı..!!!!! 30 hissesi olmasa normaldir de.....30 hissesi iken bu tarz fiyat hareketleri enteresan...
    Başka hisse olsa bu saçma hareketlerden 3 ay brüt yer enteresan kozalaklar hiç yemedi. Son iki üç yıldır ne hareketler oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Kozaa da haftalık sistemi bile bugün belli indikatörler bazında bozdular....Çok enteresan bir hisse, kural dışı..!!!!! 30 hissesi olmasa normaldir de.....30 hissesi iken bu tarz fiyat hareketleri enteresan...Hisse de bulunan belli kişi ya da gruplara hisseyi teknik olarak kötü gösterme çabaları diye algılıyorum...
    sorun yok abi versin 6,97 ye ordan ilk alımımızı yapalım sonrada versin yine 5,82 ye ordanda %70 daha alalım.
    aynı haltı 2016 da da yediler zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by krasavchik32 Yazıyı Oku
    Başka hisse olsa bu saçma hareketlerden 3 ay brüt yer enteresan kozalaklar hiç yemedi. Son iki üç yıldır ne hareketler oldu

Tavan taban yapmıyorki niye brüt yesin

7.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Tavan taban yapmıyorki niye brüt yesin
    Zamanında neler yaptı tavandan tabana ordan artılara kuruşlu fiyatlarda. Sasa hiçbişey yokken yatırımcısını zerre üzmemişken 3 ay brüt yedi. Ah ah ne desek boş

Kozalların artık varantları var ya.
    Acaba oradamı bir şey planlıyorlar.
    Bu fiyat hareketlerinden.

Sayfa 431/1527 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz