Sayfa 434/1000 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    He yav, bir eyvah cekiyorlarki, içim parçalanıyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, kendisine Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili "Bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım" dediğini aktardı.

Dolar bu yuzden yükseldi bence
    Eyvah eyvah...
    Nicolas Müslüm.

3. İşyeri/fabrikası olan (hele de USD ile borçlanan) USD ye karşı hedge mekanizmasını da bilmeli...Bilmezse olacağı bu sonunda...

4.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Troller yakında greve gider arpa gelmeyince.
    Devrim kendi çocuklarını mi yiyecek yine [emoji23][emoji23]

Para gelmezse oy bile vermez bunlar.

5. Anlata anlata bitiremedik kardeşim .....
    Dolar bir yatırım aracı değildir ...
    yatırım dediğin şey ne olursa olsun vadesi geldiğinde para kazanacağın enstrümandır ...
    Ha elindeki dövizi bankaya vadeli mevduata yatırırsın işte o zaman yatırım olur ...
    Döviz sadece bizim gibi yüksek enflasyona sahip ülkelerde sermaye sahiplerinin ellerindeki sermayenin erimemesi için pozisyon almasıdır ...
    bankaların müşterilerine sunduğu ve yatırım hesabı bulunan herkesin alım satımını yapabileceği yatırım fonu denilen ucubelerinde en az % 30 unun sepetinde de döviz var ...
    yani nerden baktığınızla alakalı takmışlar Dolar a !!!! Euro alınca ne oluyor ??? Altın alınca ??? Sterlin alınca ????
    Ben işimden dolayı sürekli döviz pozisyonunda olmak zorundayım . gelirimde giderimde Dolar ...
    ama döviz pozisyonunu hedge amaçlı kullanan insanlara hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yok ..
    Yani ez cümle burada dolar aşığı kimse yok ....
    hepsi aslan gibi adamlar ....
    ülkesini milletini seven vatansever insanlar ...
    hatta bence çoğu başka bir ülkenin parasını portföylerinde tutmaktan nefret ediyor ...
    üzerine söz söylecek kişiyi Başkan a ve Reha kaptana ve Bora abiye havale ediyorum ...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    kucuk hatirlatma!

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    İşyeri/fabrikası olan (hele de USD ile borçlanan) USD ye karşı hedge mekanizmasını da bilmeli...Bilmezse olacağı bu sonunda...
    Ben bile sınırlı ekonomi bilgimle şu forumdan hedge etmeyi öğrendim koskoca fabrika sahibi ogrenemediyse batmaya mahkumdur, tıpkı beton beyinli gibi.

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

tcmb: Finansal piyasalarda yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, 1 hafta vadeli repo ihalelerine bir süreliğine ara verilmesi kararlaştırılmıştır / son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 434/1000 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •