Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Seni cin ali ceo yapacak diyorlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Bu olaylardan sonra borsalarda tarihi ralliler bekliyorum o kadar para boşa basılmadı herhalde...

Inekleri yaraladilar, sut vermiyor artik. Para ise yaramiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pegasusta harbi bir seyler var. Tepeye uzakligi yuzde 250 ve surekli taban oluyor.

1. Faaliyetlerine 3 ay sureyle ara vermek
    2. Kamulastirma

Iflas etmek zaten yasak Turkiye de. Buna da izin verilmez batmis olsa bile. Cunku domino etkisi ile hallac pamuguna cevirir ekonomiyi

Ama kesin bir sey var bu pegasusta
    yaşanan şeylerin tarifi yok, düne kadar hindistan inek idrarı içiyor resimleri geldi, herkes şaşırıyor, bu 1,5 milyar insan nasıl hasta değil, sonunda onlarda buldu bu hastalığı ve %-11 borsaları düştü. Abd zaten büyük bomba. Bu iş 30 gün sonra düzelir, sonsuza kadar gitmeyecek. Belki 83 dip olacak, belki 73, onu bilemeyiz. ama 110 bin endeksde alınacak satılacak senet bulunuyorsa, biraz izlemek faydalı olur. PEGASUS bir noktada kendi senetlerini almaya başlarsa dönüş yakındır denilebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bugun biraz aldim ben Pegiden. Maliyet 29'a indi. Haftaya tekrar. Zamana yaymasaydin iflas ettirecekti otekiler gibi.
    pegide durumum şu 12 den aldım çok çok yukardan dehledim büyük çıkış gelince.
    pegiye sakın güvenme çünkü bildiğim şeyler var. uzun zamandır yazılarını okurum gülerim gülümserim üzülmeni istemem.
    bir kardeş tavsiyesi 11 lira altına düşünce salça olabiliyorsan mantıklı olur.

6.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Bu olaylardan sonra borsalarda tarihi ralliler bekliyorum o kadar para boşa basılmadı herhalde...
    ralli olmaz geri alım olur.
    borsada olan herkes çok çok üst fiyatlardan mallandılar. yabancu yatırımcı en az yarısını harcatmadan yükseltmez.
    benim gibi bir kaç olağan şüpheli deli hala nakitte bekliyordur. onlarda bu fiyatlara atlarlar daha fazla düşmesini beklemezler.
    bana göre düşebilir. çünkü sebebi var bu aşkın ...

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Uzaylıya var biraz daha zaman...
    Önce 3.Dünya savaşı dediler

baktılar çok masraflı ve bilgili bilinçli gençler ölecek

uzaylıya bağladılar sinyal alıyoz falan

uzaylı bulamayınca virüse bağladılar mevzuyu

WUHANDA biyolojik sağlık merkezi laboratuvarının çalışanlarından biri istemeyerek dışarı taşımış virüsü

akıllım eve gitmek yerine pazara gitmiş hayvan pazarına

sonrası herşeyi biliyorsunuz işte yaşlı,ikinci hastalığı olan bağışıklığını alkol ve sigaraya teslim etmiş

anlatılan hikaye bu

sonrasını hep beraber izliyoruz

Sağlık çalışanlarımıza şükranlar..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

8. albayrak dalga geciyordu, gara pazartesi, gara salı diye, albayrak önce kravatını çıkarsın, kollarını sıvasın, sokağa insin, işin ucundan tutsun. dalga gecerek ekonomi yönetilmez. ellerinizi çok yıkayın diyorlar. hane başına 50 lira etki eder, su faturalarının yarısını almayacağız demeleri bile tarafını gösterir. Bu ticaretin durduğu yada duracağı zaman dilimi ertelenen vergi yada kredilerle telafi edilemez.

Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •