Sayfa 47/111 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Luzumsuz oldugunuz konusunda hala ayni fikirdeyim ama size burayi terkedin,yorum yapmayin vb seyleri soylemek benim haddime degil.Hayat kosullarinin zor oldugu bu donemde,insanlarin yasam mucadelesinde asilan suratlarini guldurmek kolay degil.Siz yaptiginiz komikliklerle bunu saglayabiliyorsunuz.Ben kendi adima size ve ortaklariniza tesekkur etmek istiyorum.Sesinizi ben degilde yasanan gelismeler susturacak diye umit ediyorum.Bos islere ayrilacak zamanim oldugu icin size cevap yazma imkanim oluyor.Kendinize iyi bakin.Guzel gunlerde gorusmek dilegiyle.
    Sn. Taylan o zaman ben size komedinin ne olduğunu özetliyeyim...

Komedi:İnsanların ve olayların gülünç yönlerini ortaya koymak, izleyenleri güldürmek ve düşündürmek amacıyla yazılmış tiyatro eseridir. Her gülünç şeyin altında ders alınacak acı bir gerçeğin olduğuna inanılır.

Gerçekten bu denli komedi yeteneğine sahipsem ne mutlu bana...

Lütfen bu sefer sözünüzü tutunuz ve bu müthiş komediyi cevaplamayınız...

Saygılarımla...

2. Sayın Forum Üyeleri,

Sizden ricam lütfen bölgeyle ilgili olumlu veya olumsuz gelişmeler dışında laf dalaşına girip yersiz yersiz forumu işgal etmeyiniz. Kişisel sataşmalarınız farklı bir platformda yapmanız hepimiz için daha iyi olur.

Saygıyla,

3. Sayın gülbaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim...
    gülbay ne yazarsa dogrudur güvenelim arkadaşlar...

4. Durumun ne kadar iyiye yada kötüye gittiğini metrekare fiyatlar söyler, siz değil.
    Fiyatlar 1 senede 300 liradan 200 liraya inmiş, siz hala olumlu gelişmeymiş de, cartmış da, curtmuş da bunlarla oyalanın.
    Anca laga luga başka bir şey yok.
    Bana da artık sayın Başkanım deyin.
    ABD Başkanı...

5. Değerli Forum Üyeleri;

Çok güzel gelişmeler oldu. Başkan Mustafa Tuna bugün gazeteci arkadaşım Orhan Uğuroğlu'nu direkt aradı. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Yarın Sonsöz Gazetesi'nde manşet ve Yeniçağ Gazetesi'nde köşe yazısı olarak çıkacaktır. Haberlerin linkini sizlerle paylaşacağım.

Selamlar...

6. Size eski yazılanlardan bir örnek çıkarttım.
    Adam önce yüklü miktarda satış yapmaya çalışıyor, ondan sonra da buraları övmeye başlıyor.
    Madem o kadar iyiydi neden kendi malını satışa çıkardın?
    Bu iyi niyet midir acaba?

Alıntı Originally Posted by Yücesan Yazıyı Oku
    Forum üyelerine özel birkaç parça arsa yazmak istiyorum eski forumda haftalık veya aylık yazıyordum satın almak isteyen veya bilgi almak isteyen olursa bana ulaşabilir. Arazilerin hepsi kendi arazilerimdir foruma özel uygun fiyat yazılmıştır. Fiyatlar Mart 2017 için geçerlidir ufak bir pazarlık yapabiliriz. Numaram 0551 907 95 95

Karataş 154 parsel proje içi 1700m2
    Karataş 153 parsel proje içi 600m2
    Karataş 963 parsel proje içi 250m2
    Karataş 936 parsel proje içi 1000m2
    Karataş 936 parsel proje içi 1265m2
    Karataş 936 parsel proje içi 1442m2
    Karataş 1559 parsel proje içi 2464m2
    Karataş 951parsel proje içi 200m2
    Karataş 923 parsel proje içi 206m2

Proje içi olan arazileri m2 fiyatı 285 liraya verebilirim.

Karataş 112 parsel Proje dışı proje sınırı otobana komşu yeri çok güzel 1900m2 Fiyat m2 185tl
    Karataş 686 parsel 1750m2 Proje dışı Fiyat m2 140tl
    Karataş 672 parsel 1750m2 Proje dışı Fiyat m2 140tl
    Karataş 673 parsel 1750m2 Proje dışı Fiyat m2 140tl
    Karataş 527 parsel 2193m2 Proje dışı Fiyat m2 140tl
    Karataş 581 parsel 3020m2 Proje dışı Fiyat m2 140tl

Karataş 1187 parsel 1110m2 Proje içi fakat köy içi kalıyor tek tapu Fiyat m2 170tl

Başkent'in Yeni Başkent'i sloganıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları ile komşu olan Mühye Kızlarbağı mevkinde ;

Mühye Kızlarbağı mevkii 577 Parsel 345m2 Fiyatı 480TL
    Mühye Kızlarbağı mevkii 588 Parsel 300m2 Fiyatı 480TL
    Mühye Kızlarbağı mevkii 626 Parsel 502m2 Fiyatı 480TL
    Mühye Kızlarbağı mevkii 635 Parsel 510m2 Fiyatı 480TL
    Mühye Kızlarbağı mevkii 640 Parsel 250m2 Fiyatı 480TL

Herkese İyi Forumlar Dilerim
     Alıntı Originally Posted by Yücesan Yazıyı Oku
    Gülbay aynen katılıyorum hayırlı ve güzel haberler gelmeye devam edecek. Kesinlikle karamsarlığa kapılmamak lazım, Otoban altı yol çalışmaları hızla devam ederken ve KARATAŞ mahallesinden çevre yoluna direkt bağlantı olacağı kararı açıklanmışken bir haber daha vereyim ÇANKAYA Günenpark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki yerleşim yerleri, Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi'ne bağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı. Bu yol otoban altı imarlı bölümden Karataş üzerinden Ankara çevre yoluna bağlanacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın, bölgedeki yapılaşmadan dolayı Turan Güneş'te yaşanan trafik yükünü azaltmak amacıyla geçen sonbaharda başladığı çalışma kapsamında, toplam 2,1 km uzunluğunda 2 gidiş 2 geliş yol ve üstünde de 134 metre uzunluğunda viyadük yer alıyor. Projenin, Sinpaş Konutlarının bulunduğu yerleşim yerlerinden Turan Güneş bağlantısına kadar olan kısmı asfaltlandı; yakında tretuvar, beton bariyer ve peyzaj çalışmalarına başlanacak. KAYNAK: DHA

ANKARA ARSA TOPTANCISI YÜCESAN 0551 907 95 95
    Son düzenleme : Sosyopat; 23-11-2017 saat: 15:46.

7. Bu tip tutarsız şeyler yazanların yazılarını buraya çıkaracağım. İnceliyorum forum geçmişini.

8. Arkadaslar, anlasilan Sayin Cumhurbaskani ile Sayin Mustafa Tuna sarayda 2 saati askin bir sure icinde Ankaranin Belediye olarak sorunlarini konusmuslar. Konular arasinda Belediyenin mali yapisi, Kanal Ankara , Anka Park, ulasim ve diger ilgili konular var. Direkt Cumhurbaskaninin devreye girmesi cok iyi.Bizim icin esas olan neticede Karatasin geri kalan kismi ile Yakupabdal yoresi icin imar calismasinin bitmesi.Bunun icin CIMERE yazalim.Gayet cok kisa ve oz olarak
    *Sayin Cumhurbaskanim, bizler Karatas ve Yakupabdal Mahallesi sakinleri olarak Sayin Melih Gokcegin secim vaadi olarak verdigi imar sozunun hayata gecirilmesini sabirsizlikla bekliyoruz. Bu konuda imar calismalarinin baslayip hayata gecirilmesini saygilarimla arzederim.
    Isim, soy isim

Cimere girilince isim soy isim, ve TC kimligi ile karsiniza cikacak formu doldurun.
    Iyi gunler

Sayfa 47/111 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •