Sayfa 471/1005 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop LII

Harbi çocuk gibisin 4 Harfli, ergenliğini yaşayamamış tezimi bir kez daha ispatladın, VİOP30 -%0.90 kapattı, dediğin gibi öyle fışkırtmadı, ters intiköterlerden birisi de sensin! Ben bugüne tamamen xBank Pay Vadelileri gözlüğüyle baktım, onlarda düşüş ortalama%2.5 civarı!

2. ASTOR hem toplam piyasa değerinde hem de fiili dolaşım değerinde ilk 25 içinde.

Belki onu da MSCI vs o tip listelere sokmaya çalışacaklar.

Dolar olarak daha önceki zirvesini bugün geçirtmişler. İşlem hacmi de çok yüksek.

Sosyal medyada örgütlü gençler yükseltiyormuş, artık ne kadar doğru bilemem.

F/K, PD/DD vs çok yüksek olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Usta senmişsin cahocuum.
    Benim şüüüle bi huyum vardır, Yiğidi öldür ama hakkını yemem
    Tebrikler.
    Güzel bir gündü emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Ptesi devam ederük kaldığımız yerden. Önce gidip bi yımırtalı pideyi soğutmadan yiyim
    Kazanamayan ne yesin dayucum...

4. Geçen yazdım bence kasti olarak dedikodu çıkarıyorlar, inananlar ve inanmayanlar oyuna geliyor, hacim oluyor.

Sohbet odalarından dinlediğim insanların muhasebeden, şirket değerinden vs anladığı yok.

Cahil sayısı çok fazla ve paraları da olduğundan akıllılar kaybediyor olabilir.

"Polonya NATO çatısı altında koalisyon kurmak ve Ukrayna'daki çatışmaya müdahale etmek istiyor" diyen Rusya Devlet Başkanı Putin, Polonya'yı uyardı. Putin, "Polonya'nın batısı, Stalin'in ülkeye hediyesi, Polonya bunu unuttu. Bunu onlara hatırlatacağız" dedi.

Tehditler sıklaştı.....bu işin sonu kötü biter.....

6. Hisse vadeli hacimler

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Arçeliğin tokat gibi bilançosuna hazır mı piyasa
    Varan 1

Arçelik 2.çeyrek net kârı 491,8 milyon TL geldi, beklenti 759 milyon TL idi. #arclk

752600 ihtimalide var ama

24 TEMMUZ 2023'ün pozu

751900 ŞORT

hesabıma uygun hareket ederse tutarım, yoksa kapatırım

Sayfa 471/1005 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz