Originally Posted by myfinans BİST 100 yarın %0,50 eksi. Myfinans ustadim Enaz 0.5 arti Neden eksi soyleyin lutfen???
Originally Posted by Webster Nurcan Evet olusturdum Icerigini sorma Banlanirim wuhuuu webstercim çok çok değişik şeyler geliyor aklıma nerede kullanacaksın ben n11 de Hateko mağazasından klasik giyime özel pant sipariş geçtim
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim Enaz 0.5 arti Neden eksi soyleyin lutfen??? Webstercim doğru diyor en az 0,50 artı gün içi 104 ve üstü bekliyorum
Originally Posted by aydinc wuhuuu webstercim çok çok değişik şeyler geliyor aklıma nerede kullanacaksın ben n11 de Hateko mağazasından klasik giyime özel pant sipariş geçtim Nurcan yine seni engelleyecegim Iki ay sonra gorusuruz 2 ay cezalisin Emmi senin hakkindan gelir
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim Enaz 0.5 arti Neden eksi soyleyin lutfen??? Stres arttı Görüşmede sıkıntılar çıkabileceği söylentileri var. Yani rahat bir ortam oluşmadı bir türlü.
şu islami market şok'u migros satın alsa da oradan da alışverişe başlasam Bira satmayan işletmelerden - alkol almayacak olsam bile asla işlem geçmem
Originally Posted by myfinans Stres arttı Görüşmede sıkıntılar çıkabileceği söylentileri var. Yani rahat bir ortam oluşmadı bir türlü. Ustadim O sizin asiri pimpirikliliginizden 😃😃 Relax Yarin 105 denemesine hazirim ben Ertesi gun 110 lara bayrak acar
Originally Posted by Webster Nurcan yine seni engelleyecegim Iki ay sonra gorusuruz 2 ay cezalisin Emmi senin hakkindan gelir Webstercim hayır hayır sensiz yapamam
Forum Rules
Yer İmleri