Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
seçmen pusulanızı 24 haziranda oy kullandıktan sonra atmayın
2.turda da aynı seçmen pusulasıyla oy kullanılacak
Daha iki üç gün önce yazdım THY de birileri yeni anladı Dövizdeki bu yükselişin şirketi zora sokacağını ki çuvalla mal satıyor diye. Bu yazımı bile THY batar diye anlayıp muhasebesel olarak 10 yıllık amortisman hesabıyla Dolardaki çıkışın ancak %10 etikisi olur diye bilimsel açıklama yaptmıştı biri . ( aslında doğru ama benim demek istemem THY batar değildi neyse maksat laf sokuşturmak olsun rahatlasın) Sonuç, 2 gün sonra MOODYS THY ve bir çok böyyük ! şirketi negatif izlemeye aldığını açıkladı ve bügün itibariyle THY de çuval ile satış devam ediyor. Demek ki briç turnuvası izleyip içimizi rahatlatmak bir işe yaramıyormuş.
Uzun lafın kısası abbas yine seçilecek görünüyor lakin birileri onu gözden çoktan çıkarmış o nedenle yenisi gelene kadar ben tek centimi sisteme koymam isterlerse tl ye %40 faiz versinler. Tamamen kendi seçimim olup kimseye aynısı yapın diye bir yatırım tavsiyesi filanda değildir.
Yuhhhhh ki ne yuhhhh
2 yıllık gösterge tahvil faiz bugün %18,72 oldu
Bu neyin kafası?
Bunu ısrarla izlemenizi öneririm dolarcılar
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Abbası dolar korkusu sarmış bu faizler bunun göstergesi.
Dolar seçime kadar 5 üstüne atarsa koltuk gidecek anlamış onu.
Yer İmleri