Değiş TonTon...yemedi dönüyor gibi YTD
![]()
Değiş TonTon...yemedi dönüyor gibi YTD
![]()
O egeli ben değilim
Erdoğan’in telegram hesabından :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
çok çalkantılı bu aralar gemi gibi mübarek, alım fırsatı mı satım mı bi türlü yakalayamıyorum
Sağlık Bakanı : Hepimiz büyük sıkıntılar yaşadık kaybettiklerimiz oldu , salgından kurtulmanın tek yolu asi , vatandaşlarımızın sıraları geldiğinde lütfen aşılarını olsunlar , ihmal etmesinler , aşılarını sıraya göre planladık , şayet aşı sırası geldiğinde vatandaşımız aşışını olmazsa diğer grupların aşısının bitmesini beklemek zorunda kalacak bu yüzden lütfen aşı olmayı ihmal etmeyin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn.Egeli , biliyorum siz çok iyi niyetli olarak paylaşmışsınız. Lakin , bu haberler reklam kokan haberler. Çok şükür ordumuzun ne çoraba ne başka şeye ihtiyacı yok. Teyze ye akıl veren muhtemelen Z kuşağı bir genç. Baktı ki dikkat çekmenin yolu bu tip işler kaçırır mı. Keşke o çorapları mahallesindeki- şehrindeki fakir ailelere verseydi. Askerler de hemen işi gücü bırakıp teşekküre gitmişler. Teşekkür için yapılan masraf bile bir bölük askerin 1 yıllık çorabını karşılar.
Burada amaç dayanışmayı teşvikse vatandaş önce en yakınındakinden başlamalı. gerçekten çok perişan durumda aileler var.
Yer İmleri