Sayfa 515/1000 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sayın niko sayın deniz cidden konuyu açıklamış,ben okumamışım yazdıklarını.Bu forum ve forumdaşlar mükemmel valla insan hemen her konuda sağlıklı bilgi buluyor.İlginize teşekkür ederim.Demek ki gavurlar bize 2 yıllık para vermiyor.Ve net borç ödemeleri başladı,döviz kıtlığı yakında başlar.Demirelin dediği 70 cente muhtaç günler gelmez inşallah.
    Viop topiğinde yazmıştım,buraya da alıntı yapıyorum:

Akbank' ın bir yıl önceki sendikasyon kredisinde 940 milyon dolarlık ve 205 milyon dolarlık 2 dilim halinde alınmış krediler vardı.Akbank Perşembe günü bu kredinin 1 yıllık kısmını 980 milyon dolar olarak yeniledi(Aradaki fark,banka kasasından ödeme çıkmaması için , libor(%2.9150)+1.30 faiz ödemesi için)
    Atilla Yeşilada,''akbank sendikasyon kredisinin 2 yıllık kısmını yenileyemedi ''söyleyince ,akbank ''biz zaten talepte bulunmamıştık,bankanın itibarını zedeliyor ''diyerek ,BDDK'ya şikayet etmiş.

Akbank'ın unuttuğu bir şey var,günümüz dünyasında artık internet var,eski dönemlerde olduğu gibi new yorkta,londra'da konuşulanlar ya da gazeteler buraya günler haftalar sonrası gelmiyor,finans medyasını takip ediyorsanız,ingilizce de biliyorsanız anında haberiniz oluyor.Atilla Yeşilada da ,Financial Times ve Bloomberg'de akbank'ın sendikasyon kredisinin 2 yıllık kısmı için de talepte bulunduğu haberini önlerine sermiş.

13 Eylül Bloomberg:

https://pbs.twimg.com/media/DoRPg7uWkAAFY64.jpg:large

Financial Times 28 Eylül

https://pbs.twimg.com/media/DoRO4TLXUAEWx8j.jpg:large

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    akbank bayağı yüksek bir faiz oranı ile sendikasyonu yeniledi..ama nedense bankacılıkta bir bahar havası yaşandı....tam bir akıl tutulması....
    Konuyu tam anlamadığımızdan tamam işte sorun yokmuş dedik.Yeşiladanın yazdıkları kafamı karıştırmıştı ama forumdaşların aydınlatması sonucu konuyu anladım sayılır.Adamlar hem faizi yükseltmişler,hem vadeyi kısaltmışlar,hem de istediğimiz miktar da tam olarak karşılanmamış.Aslında buyrun cenaze namazına bir iş.Ama reis koridorda trumpla el sıkıştı diye bayram eden bir medyamız var doğaldır bunlar)))))))

3. 12 Ekim’e kadar şapkadan tavşan çıkar mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresinden edindiğim izlenim, Washington yönetiminin kamuoyu üzerinden ültimatom havasında açıklamalar yapmaya devam ettiği bir ortamda Brunson'ın 12 Ekim'deki duruşmada serbest kalmasının zor olduğu.
    Hatta iktidar çevrelerinde Pastör Brunson'ın yeniden cezaevine gönderilmesi gibi radikal yaklaşımları savunanlar olduğu kulağıma gelenler arasında.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...ar-mi-40971259

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir!

Pastörü tekrar cezaevine göndermek! Ne aksiyon olur ama!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Yakında acisi çıkar...çok sürmez.
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Konuyu tam anlamadığımızdan tamam işte sorun yokmuş dedik.Yeşiladanın yazdıkları kafamı karıştırmıştı ama forumdaşların aydınlatması sonucu konuyu anladım sayılır.Adamlar hem faizi yükseltmişler,hem vadeyi kısaltmışlar,hem de istediğimiz miktar da tam olarak karşılanmamış.Aslında buyrun cenaze namazına bir iş.Ama reis koridorda trumpla el sıkıştı diye bayram eden bir medyamız var doğaldır bunlar)))))))
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    12 Ekim’e kadar şapkadan tavşan çıkar mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresinden edindiğim izlenim, Washington yönetiminin kamuoyu üzerinden ültimatom havasında açıklamalar yapmaya devam ettiği bir ortamda Brunson'ın 12 Ekim'deki duruşmada serbest kalmasının zor olduğu.
    Hatta iktidar çevrelerinde Pastör Brunson'ın yeniden cezaevine gönderilmesi gibi radikal yaklaşımları savunanlar olduğu kulağıma gelenler arasında.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...ar-mi-40971259

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir!

Pastörü tekrar cezaevine göndermek! Ne aksiyon olur ama!
    Geçiniz.
    En son MB faiz artırma kararının aynısı.
    Haberim yok, karşıyım, kurumlar bağımsız vs vs. Palavralar devam.
    Aklı sıra ben karşıydım ama kurumlar bağımsız havası yaratmak istiyorlar. Yarın öbür gün kendisine karşı koz olarak kullanılmasın diye. Yandaş medya da buna aracılık yapıyor, bu kadar basit.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by matias000 Yazıyı Oku
    Geçiniz.
    En son MB faiz artırma kararının aynısı.
    Haberim yok, karşıyım, kurumlar bağımsız vs vs. Palavralar devam.
    Aklı sıra ben karşıydım ama kurumlar bağımsız havası yaratmak istiyorlar. Yarın öbür gün kendisine karşı koz olarak kullanılmasın diye. Yandaş medya da buna aracılık yapıyor, bu kadar basit.
    hiç farketmez..mesele brunson meselesi değil.......artık ekonomi bu durumu sert bir şekilde yaşıyor ve yaşayacak.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Pastörün tekrar cezaevine gönderilmesi bence zor da serbest bırakılması da yukardaki yazıdan anladığım kadarı ile zor.Bu demektir ki enflasyon ile birleşince dolar bu ay gene 6.5 ile 7 arasına demir atacak.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Pastörün tekrar cezaevine gönderilmesi bence zor da serbest bırakılması da yukardaki yazıdan anladığım kadarı ile zor.Bu demektir ki enflasyon ile birleşince dolar bu ay gene 6.5 ile 7 arasına demir atacak.
    Yıl sonu 8.50

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 515/1000 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •