Sayfa 533/916 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Basit düşün, 2 farklı bankadan hesabın var.

A bankasındaki paranı EFT olarak B bankasına aktarıyorsun.

Virmanda böyle birşey, A yatırım dan aldığın hisseleri B yatırıma aktarıyorsun, virman deniyor.

A dan alır, B den olmayan hisseyi satar. Sonra gün içinde / veya istediği zaman A kurumundan aldıklarını B kurumuna aktarır.

2.  Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet aynen oyle lot aktarimi Metrodan aliyor 2 milyon global den satiyor 4 milyon

SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ayyan hocam bir benim soruyu cevaplamadiniz. Bu kiralama işi nasıl oluyor. Yani açıkçılar normal piyasadan niye almıyorlarda o kadar parayı kiralamak için veriyorlar. Mesala 1000 lot için 2 bin lirayı vermek için neden nedir?

4. Lot aktarımının bir etkisi varmı ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Aof yukkarda kaldi diyordunuz... taban .3,23 ... aof ye gore taban ayarlaniyorsa neden pzts taban 3,23 ??? Bir arkadas 3,22 diyordu tebrik.ediyorum.onu

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ayyan hocam bir benim soruyu cevaplamadiniz. Bu kiralama işi nasıl oluyor. Yani açıkçılar normal piyasadan niye almıyorlarda o kadar parayı kiralamak için veriyorlar. Mesala 1000 lot için 2 bin lirayı vermek için neden nedir?
    Bu kısımda bilgim eksik, o dönem aracı kurumdan aradıkları için biliyorum miktarı.

Bildiğim kadarıyla: Misal 5 liradan hisse düşecek diye açığa sattın, hisse tavanda. Açığa satışı yerine koyman gerekiyor. Piyasadan alamıyorsun. Ne yapacaksın?

7.  Alıntı Originally Posted by emrehazirci Yazıyı Oku
    Aof yukkarda kaldi diyordunuz... taban .3,23 ... aof ye gore taban ayarlaniyorsa neden pzts taban 3,23 ??? Bir arkadas 3,22 diyordu tebrik.ediyorum.onu

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O arkadaş sanırım tabanı 4 gibi gösterip mal aldirmaya çalışıyordu. Bir nevi pazarlamacı yani. Değilse çıksın meydana. Nerdeyse 4 yıldır olan uygulamayı bilmiyorsa borsada işi ne?

8. su aciga satisi nerden cikardiniz galip aciga sattiysa elinde lot vardir zamani gelince eldekini koyar su aciga satanlari yapistirin gorek

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 533/916 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •