Sayfa 573/998 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop LIX

1. bak nasıl düşüyor dünyanın son günüymüş gibi.. dibin dibindeyken bir de..
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    şöylede olabilir

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    full girdik hisselere bakalım...

hurraaaaaaaaaaaaaa

4.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    belki 1 aydır kafa yoruyorum bu anlamsız ve akıl almaz düşüş trendine ama sonunda temel olarak bir açıklama getirebildim sanırım.

Nebati döneminde basılan paralar BOFA aracılığı ile bist'te yakılıyor ve ekonomi yönetimi enflasyonu baskılamak için bunu teşvik ediyor. Bu kadar uzun soluklu bir düşüşe şimşekten ya da ekonomi yönetiminden birileri çıkıp iki kelime de olsa ederdi normalde. ya da çanak soru hesabı danışıklı dövüşle sorulurdu.

Eğer bu teorim doğru ise, bu yakma işlemi bittikten sonra tarihin en büyük rallilerinden birisini göreceğiz BİST'de. belki 2-3 ayda tüm yılda sattıklarını alacaklar.

Ya da borsa ve ülke tamamen bitti 0'a düşürüp çıkacaklar. başka bir temel konu bulamıyorum zira.
    Açın hisselerin grafiklerini 2018'den bu yana kaç kat gittiklerine bakın...

5 yılda önceden planlanmış büyük bir operasyon yapıldı BİST'te... Belki ahmakça belki de kasıtlı yaratılan enflasyonla da operasyonu katmerlediler...

Borsada bu hareketi yapan kurum ve bu kurumun nasıl adlandırıldığı da belli...

Şu an bu devasa karı realize ediyor...

Daha kayda değer bir düşüşten de bahsedilemez bu arada... 10binlerden 9 bine düşmeye düşüş denmez...

ölücü TEB... bi 500 milyonluk mal gaptı

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yonca ya iyi oldu
    Yoncaya bişey olmamış herkes dipte bu yalnız -0,67%

7. Beyaz Saray: "ABD, İsrail'i destekliyor. İran için sonuçları çok*ağır*olur.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. 8800 sonra ki 8100 sonra ki durak benim hedefim 5500 bakalim daha önce 9400 hayal diyorlardi burada daha ülke de kötü şeyler olmadı ki fragman bu yani söylentiler ile bu kdr düşer ise düşün gerisini

Sayfa 573/998 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •