Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya ya di mi efendim,halbuki haritamızı önüne koysan eline cetveli de alsan ne fikirler çıkar di mi efendim,tabi biraz üstünde düşünmek lazım,bunlar bize çağ atlatır valla.Bu alçak gavurlar çağ atlamıyalım diye bize borç vermiyorlar artık,onlar da gördü borcu bulduk mu hop elde cetvel harita başına oturuyoruz, memlekete çağ atlatmak için nereye ne yapalım diye.E ne oluyor gavur da bizdeki bu hizmet aşkını ,çağ atlama potansiyelini görünce tırstı kıskandı borcu kesti.)))))) Bak şimdi aklıma geldi bu kanal istanbulu acaba marmaray gibi yer altından mı yapsak o zaman görmediklerinden kıskanmazlar.Dur bakim ,biraz düşüneyim bu konuyu,iyi fikir gibi geldi şimdi.
    Yer altından olurmu hocam.
    Biz sonra nasıl boburlenecez dünyaya.
    Hem sonra reise daha lux yat hediye gelecek.Gatar dan bilmem nerden.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Niye Ruslar gelsin diye bekliyeceğiz ki? Tüneli Sinoptan Kırıma yapalım,hem de tünelin yarısını Ruslar üstlenir maliyet düşer. Sabah yola çıksan akşam namazını Moskova'da kılabilirsin?
    buna izin vermem projeyi ben ortaya attım, şimdi ruslaramı gaptırıcaz sinoptan.mersine olacak, buarada devlet bahçeli abimde mckinseyi eleştirenlere acayip fırça atmış,hain demiş gaflet delalet gibi bişeyler demiş

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    6.61 -0,50 / -7,03%
    bugünü gri perşembe ilan ettim, kara perşembeler ileride

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım şimdi düşündüm de hürrem ,kösem ,mahpeyker falan sakıncalı.Yani misal karın aradı,sordu nerdesin,hayatım hürremin üstündeyim,ortasındayım,üstünden geçiyorum falan yok yok o kısmı sakıncalı geldi)))))))))
    Kah kah kah ulan nerden bulursunuz bu esprileri.amma güldüm ha

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Sn Hakem, kanalı açtıktan sonra, üstünü komple köprü yapıyorsun, basıyorsun üstüne betonu ki dilediğin her yerden karşıya geçmek kolay olsun düşünsene 600 km uzunluğunda bir kanal ve onun üstünü aynı uzunlukta kapatan bir köprü, aman allahım öyle bir projeyle bütün dünya bize imrenerek bakacak.
    Betonladigin yerleride parsel parsel satarsın.off ranta bak.

6. İDAM yasa önerisi meclise geliyor. Yüce patron defalarca meydanlarda yırtına yırtına imzalarım diye haykırmıştı.
    Hadi yine iyisiniz Döviz Lobisi.

7. Ülkeyi kurtaracak mega rantı bol proje yarışması yapsınlar. Mesala istanbulda eviyle işi veya okulu karşı tarafta olma zorunluluğu getirilsin. 18 milyon hergün köprü kullansın.

Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •