Originally Posted by Webster Helal olsun bize de ogret be bankaci Hep bankami kazanacak birazda halk kazansin Yoksa halkbankmi sizinki😀😀😀 Şanş diyelim üstadım Bizde öğrenemeye çalışıyoruz
Originally Posted by admustafa Şanş diyelim üstadım Bizde öğrenemeye çalışıyoruz Sans cidden onemli bu konuda Bakin mesela aydin ustad Sansi var kazaniyor 😃😄😃
Originally Posted by Webster Ons kudurdu...gram alin demistim demi😃😃 Siz almayınca bende almadım😃 Ama 1401'e düşsün ons alacağım artık Hedef 1401
Originally Posted by Webster Indirimin oldugu gun 250 ustu diyen herkes burada olsun nohta... 400 bekliyorum
Originally Posted by myfinans Siz almayınca bende almadım😃 Ama 1401'e düşsün ons alacağım artık Hedef 1401 Onsu nerden aliyorsunuz ustad tfx mi
Originally Posted by myfinans 400 bekliyorum 400 olsun benden size cay...maks 250
Originally Posted by Webster Onsu nerden aliyorsunuz ustad tfx mi Evet gram/usd var
Originally Posted by myfinans Evet gram/usd var Aslinda acsam iyi olacak tfx i Bundan sonra birikeni grama yatirmayi dusunuyorum
Forum Rules
Yer İmleri