son yazdığınız cümleden şunu mu anlıyorum? bir örnek üzerinden gidelim, 44 yaşındayım, otomatik sisteme kayıt oldum, % 3 minimum kesiliyor, ama ben daha fazla kesilsin max devlet katkısı almak için yatırıyorum. 2 sene sonra 46 yaşında başka bir BES hesabı daha açıyorum, ona da max devlet katkısı kazanmak için yatırıyorum. her ikisinde de 56 yaşında max devlet katkısı alabilecek miyim?
Evet aynı fon, bende gözüken fiyatta aynı
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmadım ama satmaya çalıştığımda hesaba geçen tutarda aynı. Ekteki ekran görüntüsü gözüküyorsa kontrol edebilirsiniz. Anlamadım halaScreenshot_2019-03-05-09-53-58-451_com.denizbank.mobildeniz.jpg
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesmemesi mümkün bu stopajı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet doğrudur. Biri BES ve biri Otomatik Katılım Sistemi(OKS) olmak üzere iki ayrı hesabınız olursa 2 hesap için ayrı hesaplanır devlet katkısı tutarı. 2019 yılı için konuşursak BES hesap(larınız)için maksimum 7675 TL devlet katkısı alabilirsiniz. Ama bir tanede OKS hesabınız varsa 7675 TL'de OKS hesabınız için kadar devlet katkısı alabilirsiniz. Bu durumuda 2019 yılı için 15350 TL devlet katkısı elde edersiniz.
faizciler gün sizin gününüz dünyanın en yüksek faizini alıyorsunuz. kurlar sabit şekilde ! 100 bin euroyadolaraaltına ayda 2 bin alıyorsunuz !
vallahi kerizlik yaptık faizciler cennette bizim hayatımız cehennem oldu bu nasıl islami düzen !!
Yer İmleri