Sayfa 609/999 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    fon negatif getiri yazarsa stopaj kesilmez doğrumu anladım
    Evet fon negatif getiri yani zarar ettirirse. Herhangi bir getiri olmadığı için stopaj kesilmez. Tabi içerisinde hisse senedi içermeyen fonlar için konuşuyoruz. Hisse yoğun fonlarda da stopaj kesilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Çocuğunuz için açacağınız hesapta sponsor oluyorsunuz sanırım. Bu durumda çocuğunuz için birikim yapmış olursunuz. Fakat 56 yaşına gelmeden ayrılırsa BES'ten ayrılırken kazançtan sistemde kaldığı yıla göre%10-%15 stopaj kesilir. Devlet katkısınında bir kısmına hak kazanabilir.
    Eğer BES'e otomatik katılım yoluyla katılınırsa o zaman iki hesap için devlet katkısı ayrı ayrı hesaplanır.
    son yazdığınız cümleden şunu mu anlıyorum? bir örnek üzerinden gidelim, 44 yaşındayım, otomatik sisteme kayıt oldum, % 3 minimum kesiliyor, ama ben daha fazla kesilsin max devlet katkısı almak için yatırıyorum. 2 sene sonra 46 yaşında başka bir BES hesabı daha açıyorum, ona da max devlet katkısı kazanmak için yatırıyorum. her ikisinde de 56 yaşında max devlet katkısı alabilecek miyim?

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Fon bu mu:https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DLY

Bu ise fiyatı sizde görünen ile aynı mı
    Evet aynı fon, bende gözüken fiyatta aynı

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Evet aynı fon, bende gözüken fiyatta aynı

Tefaş'taki fiyat üzerinden sattığınızda, kardan %10 stopaj kesiliyor olması lazım
    Denemek için satıp tekrar alabilirsiniz
    Kesmiyorsa hepimiz oraya geçelim

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Tefaş'taki fiyat üzerinden sattığınızda, kardan %10 stopaj kesiliyor olması lazım
    Satmadım ama satmaya çalıştığımda hesaba geçen tutarda aynı. Ekteki ekran görüntüsü gözüküyorsa kontrol edebilirsiniz. Anlamadım hala Screenshot_2019-03-05-09-53-58-451_com.denizbank.mobildeniz.jpg

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kesmemesi mümkün bu stopajı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    son yazdığınız cümleden şunu mu anlıyorum? bir örnek üzerinden gidelim, 44 yaşındayım, otomatik sisteme kayıt oldum, % 3 minimum kesiliyor, ama ben daha fazla kesilsin max devlet katkısı almak için yatırıyorum. 2 sene sonra 46 yaşında başka bir BES hesabı daha açıyorum, ona da max devlet katkısı kazanmak için yatırıyorum. her ikisinde de 56 yaşında max devlet katkısı alabilecek miyim?
    Evet doğrudur. Biri BES ve biri Otomatik Katılım Sistemi(OKS) olmak üzere iki ayrı hesabınız olursa 2 hesap için ayrı hesaplanır devlet katkısı tutarı. 2019 yılı için konuşursak BES hesap(larınız)için maksimum 7675 TL devlet katkısı alabilirsiniz. Ama bir tanede OKS hesabınız varsa 7675 TL'de OKS hesabınız için kadar devlet katkısı alabilirsiniz. Bu durumuda 2019 yılı için 15350 TL devlet katkısı elde edersiniz.

8. faizciler gün sizin gününüz dünyanın en yüksek faizini alıyorsunuz. kurlar sabit şekilde ! 100 bin euroyadolaraaltına ayda 2 bin alıyorsunuz !

vallahi kerizlik yaptık faizciler cennette bizim hayatımız cehennem oldu bu nasıl islami düzen !!

Sayfa 609/999 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •