?
Nükleere neden karşısın derler bana bazi arkadaslar, ben de nükleere karşı degilim Turk insanının işletmesine karşıyım derim, çünkü garanti patlatırız!
Yangina karşı, karsi yangın yontemini biz Türklerin kullanması son derece tehlikeli çünkü, yanmayacak ormanı da yakarız evelallah!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu millet görevini layığıyla yapan doktoru 'içeride parça unuttular' diye linç etmeye kalktı, buna da tv kanalı çanak tuttu :D Bu milletin galeyanına mı inanacaz şimdi. Ayrıca benim izlediğim klipte yangın söndürme aracı vardı. Gerçekten siz de haklı olabilirsiniz bu bir, planlı düzgün yapılan bir olay da olabilir yangın söndürme amaçlı bu iki, veya planlı yangın söndürme yapılacaktır da bu dayının bildiği bu kadardır kafasına göre gerçekleştirmiş te olabilir. Sanki siz oradaymışsınız da olaya tamamen hakim uzman biriymişsiniz gibi kesin yorumda bulunmak ne kadar mantıklı.
Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
Heleki bu Anadolu kırsalından göç etmiş çok ta eğitimli olmayan bir bademse...
ne zaman kafasını kaldırmaya çalışsa kürekle vuruyoleah
dolar düşüyeaahh dolar düşüyeaahhh![]()
[emoji106][emoji106][emoji106]ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri