Sayfa 648/1002 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Pazartesibe ertelemis olursunuz etkiyi ozaman da ABD secimi sonuclanir olumsuzluklar biden a fatura edilir
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben anlamadim açıkçası uysal hangi sözü dinlememiste görevden alınmış olabilir ki?

Ama galiba şunu söyleyebilirim cuma akşamı alınması piyasalar iki gün araya girecek olmasini ve etkisini düşürmek için yapıldığını düşünüyorum. Yani karar piyasalrca olumsuz karşılanacağı düşünüldüğü için cuma akşamı operasyonu yapilmistir diye düşünüyorum.

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

1939 erzincan depremi madem gündemde hemen şu bilgiyi paylaşalım.

İhsan ketin kuzey anadolu hattını 1948 yılında kanıtlayan bilim insanı. 1948’den bugüne ne yapıldığını hepimiz biliyoruz.

Ülkeye dönüşünün ertesi senesi yaşanan Erzincan deprem felaketi ve 33.000 kişinin ölümü sonucu depremlerle ilgili çalışmalara başlayan Ketin, yurdun çeşitli bölgelerinde irili ufaklı sayısız depremi araştırdı. 1939'da başladığı çalışmalarını 1948 yılında "Anadolu Bloku" adıyla yayınladı ve dünya çapında ses getirmeyi başardı. "Kuzey Anadolu Fay Hattı"'nın varlığını kanıtladığı bu makale, özellikle eğitim gördüğü Almanya'da çok büyük ilgi gördü ve bu sayede Ketin'e, jeoloji konusunda üst düzey bir ödül sayılan ‘‘Gustav Steinmann Madalyası’’ verildi.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/İhsan_Ketin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Verin şu fakire yetkiyi gorun faiz lobisiyle nasıl savaşıyorum yeterince anlamadım zamanında msjı benim hatam

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Aynen katılıyorum
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çetinkaya, faizleri düşürmediği yani laf dinlemediği için görevden alındı.

Uysal, hep laf dinlediği, yani faizleri gereğinden fazla düşürdüğü, kur artışına sebep olduğu ve faiz artışı için insiyatif almadığı için görevden alındı.

Hem laf dinleyip aynı zamanda doğru işler yapan görevde kalır.

Çetinceviz gitti, Uysal gitti, Bal’ı takip ediyor olacağız.

Bu değişimle birlikte bence ilk etapta 300 baz puan faiz artışı gelecek.
    300 ne öldürür ne güldürür. Ortaya karışık tam bize göre.
    F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dolarcilar hadi iyisiniz reyiz verdi yine coşkuyu
    Bu topic de reyizin eleştiri degil her an ovgu almasi lazim

6. Adam ulkeyi batiran mb baskani olarak anilmak istememis olabilir vicdani yonden
    Ilerde sorulacak tabi
    Bu yonden bakmak lazim

7. Türk sosyal medya kullanıcılarının yakından takip ettiği, Johns Hopkins üniversitesinden ekonomist Prof. Steve Hanke, Twitter dan paylaştığı iletisinde, gerçek enflasyon rakamının yıllık %48.49 a ulaştığını öne sürerek Türkiye deki enflasyon sorununun çözümü için altın destekli para kuruluna işaret etti.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/duny...gorusu-1789197

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Çok geçmiş olsun hocam, özlettiniz kendinizi. Umarım bir an önce tamamen iyileşirsiniz.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 648/1002 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •