Pazartesibe ertelemis olursunuz etkiyi ozaman da ABD secimi sonuclanir olumsuzluklar biden a fatura edilir Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesibe ertelemis olursunuz etkiyi ozaman da ABD secimi sonuclanir olumsuzluklar biden a fatura edilir Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1939 erzincan depremi madem gündemde hemen şu bilgiyi paylaşalım.
İhsan ketin kuzey anadolu hattını 1948 yılında kanıtlayan bilim insanı. 1948’den bugüne ne yapıldığını hepimiz biliyoruz.
Ülkeye dönüşünün ertesi senesi yaşanan Erzincan deprem felaketi ve 33.000 kişinin ölümü sonucu depremlerle ilgili çalışmalara başlayan Ketin, yurdun çeşitli bölgelerinde irili ufaklı sayısız depremi araştırdı. 1939'da başladığı çalışmalarını 1948 yılında "Anadolu Bloku" adıyla yayınladı ve dünya çapında ses getirmeyi başardı. "Kuzey Anadolu Fay Hattı"'nın varlığını kanıtladığı bu makale, özellikle eğitim gördüğü Almanya'da çok büyük ilgi gördü ve bu sayede Ketin'e, jeoloji konusunda üst düzey bir ödül sayılan ‘‘Gustav Steinmann Madalyası’’ verildi.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/İhsan_Ketin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Verin şu fakire yetkiyi gorun faiz lobisiyle nasıl savaşıyorum yeterince anlamadım zamanında msjı benim hatam
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorumF5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarcilar hadi iyisiniz reyiz verdi yine coşkuyu
Bu topic de reyizin eleştiri degil her an ovgu almasi lazim![]()
Adam ulkeyi batiran mb baskani olarak anilmak istememis olabilir vicdani yonden
Ilerde sorulacak tabi
Bu yonden bakmak lazim
Türk sosyal medya kullanıcılarının yakından takip ettiği, Johns Hopkins üniversitesinden ekonomist Prof. Steve Hanke, Twitter dan paylaştığı iletisinde, gerçek enflasyon rakamının yıllık %48.49 a ulaştığını öne sürerek Türkiye deki enflasyon sorununun çözümü için altın destekli para kuruluna işaret etti.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/duny...gorusu-1789197
Yer İmleri