Sayfa 655/1012 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop LV

1. sanki seçimler bitene dek endeks yine ablukada olacak gibi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Pide parası kadar bişi kazandık balıkları erken sattık Tekfen ve konka ve Sanica erken verdim bugünlük de bu kadar yeter gibi seans sonunu bekleyelim

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İki sene önce pandemi düşüşü gördük, sonra zaten fışkırttırarak nirvanaya ulaştı, bu senede savaş bahanesiyle düşüş gördük, savaş bitsin fışkırttırarak ilerleriz diye düşünüyorum
    valla bozkurt ben daha mallanmam hatta 6 bine dek bile mallanmayabilirim dolar cıkarsa 6600 olur ya da 6800 felan ) çünkü piyasa cok acımasız gelene gidene veriyor
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İki sene önce pandemi düşüşü gördük, sonra zaten fışkırttırarak nirvanaya ulaştı, bu senede savaş bahanesiyle düşüş gördük, savaş bitsin fışkırttırarak ilerleriz diye düşünüyorum
    Bozkurt iyi kazanıyordun tebrik ederim. Nazar değdi. Foruma çok giremesem de takip etmeye çalışıyordum.

Dediklerine katılıyorum. Ben 7860-8000 aralığında longu tercih ediyorum. Kazanırız kaybederiz bilemiyoruz. Ya nasip.

5. Bozkuş mali kucaklayalim mi Alperin dediği gibi olur mu başıma iş gelir mi malsiz mi girelim donsuz mu girelim

6. Yarım emekli maaşımı kaçırdım ben bunun hesabını kimden sorayım

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bozkurt iyi kazanıyordun tebrik ederim. Nazar değdi. Foruma çok giremesem de takip etmeye çalışıyordum.

Dediklerine katılıyorum. Ben 7860-8000 aralığında longu tercih ediyorum. Kazanırız kaybederiz bilemiyoruz. Ya nasip.
    Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım
    Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
    Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin dediğin zamanlar piyasayı yabancı yapardı aracı kurumlarla şimdi bademler yapıyor burası sektör artık ne paralar kazandılar kulağı delikler , yenilerin çoğu halka arzlardan aldıkları tahtaları faturalarını ödemek için oynuyor çünkü oradada kurulan sistem var
    Badem BOFASI ve bıyıklı yabancıları

Sayfa 655/1012 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •