patlamış mısırlar kuru yemişler hazır mı? 21:00'da fed kararlarının açıklanacağı program başlayacak...
patlamış mısırlar kuru yemişler hazır mı? 21:00'da fed kararlarının açıklanacağı program başlayacak...
yatırım tavsiyesi değildir.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
doların 4,70 direncinden bu kadar geri çekilmesini. fed sonrası marj bırakmak için oldunu düşünüyorum.
zira fed i 4,7 üzerinde karşılasa idi 5 tl yi bulabilirdi karar sonrası.
her duyduğunuza inanmayın bence..
çünkü ince bu kadar kuvvetli bir rüzgarı arkasına almış, chp'li olsun olmasın çok insanda umut yeşertmiş, yıllar sonra %30 lar telaffuz edilmeye başlanmışken böyle bir hamle siyaset tarihinin worst fails ever listesine tepeden giriş yapar. chp seçmeninin çoğu sandığa gitmez. bir kısmı akşener'e verir ama sonu hezimetle biter. rte açık ara kazanır.
sonrasında chp seçmeni ve partililer bunu chp'ye fena ödetir. kılıçdaroğlu organik tarıma başlar. ince böyle bir karara destek vermişse o da yan tarlayı kiralar.. chp diye bir parti hala kalmışsa bir sonraki seçimde baraj altında kalır.
yok ince'ye rağmen atılırsa bu adım, ki bu hiç mümkün değil!.. rte yine açık ara kazanır. kılıçdaroğlu organik tarım yapacak tarla da bulamaz. chp'nin başına kim geçeri söylemeye gerek yok.. o her halukarda belli şu anda bile.
Son düzenleme : shorts; 13-06-2018 saat: 20:27.
fed -0,50 civarı düşüşe gidecek en kötüsü -0,25 olur
Pas geçerse hata olur, pas=0.0(%49)arttırım yaparsa sürpriz. zor ihtimal(%5)
bakalım medyumun tahmini tutacak mı![]()
Cok fazla sallayan var burada
Turk ekonomisi 5 TL yi kaldiramaz buna da izin verilecegini zannetmiyorum
Eger Ince kazanir mecliste AKP azinlik olursa dolar 4 TL ye dogru geriler hafiften cunku piyasanin beklentisi petrol fiskirmasi altin madeni bulunmasi degil, basimiza adam akilli birinin gecip mantikli konusmaya baslayip gunumuze uygun cozum uretebilecek kapasitede oldugunu kanitlamasi ki Ince bunu yapar.
Bende katiliyorum dis borcun buyuklugune ve borc odemelerinin kapasitemizin ustunde olduguna ama piyasa zaten bunu 3-4 sene oncesinden biliyordu ve ona gore fiyatladi. Onemli olan olasi yukselecek faizleri odeyecek bir ekonomik duzeni saglayacak baskan secmek. O yani Ince secilirse piyasa rahatlayacaktir
Ama Ince secilir AKP de meclisteki cogunlugu kaybederse her ne kadar istikrar geri gelsede malum adam ve cevresindekilerin yargilanmasi ve bu surecte daha once haberimiz olmayan medyanin korkudan yazamadigi bir suru dalavere uckaat hirsizlik soygun ortaya cikacak bu da dolar ara ara ziplatacak. Ha bu arada Halk bankasinin cezasida belli olacak yani Ince nin isi cok zor ama hic degilse Otobus soforunden Ogretmene bir ziplama yapmis olacagiz.
bence yükseltmeyecek birileri fed öncesi yukarı çektiler aşağı basacaklar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri