56.55 teki gap alındı.Yolumuz uzun insallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
56.55 teki gap alındı.Yolumuz uzun insallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yine bir şeyler deniyor, hacim varmı yoookk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Nuhcm ile ilgili uzun vade hiçbir endisem yok.Endeksten yabancinin her hisseden gözünün yaşına bakmadan kaçtığı gecen ayda bile Nuhcm da yabancı hala pozisyonunu artırmaya devam etti.Neden acaba..Bizim Tahtaci Bey de 3-5 lot nerden tırtıklarsam kardırın peşinde..
Eşleşme fiyatı kötü biraz üstümüze oynayacak sanırım, canı sağolsun ne diyelim
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
20 haftalik ortalaması 51.x seviyelerinden geciyor.Bir onceki taban yediğimiz satışta gördüğümüz dip seviyesi 49.60 seviyesi.En kotu buralardan ikili dip yapar kalkarız insallah
İşlem hacmi 5,5 milyon hisse %4-5 aşağıda [emoji116] hacimsiz düşüşlerden korkmayın
1-Akşam halkbank davası bana göre çok olumlu sonuçlandı, abd li hakim 1 milyar dolar tutarında bir usulsüzlük olduğunu iddia etti. Telaffuz edilen rakamların çok altında. Bana göre 200 -300 milyon dolar gibi bir ceza ile bu iş biter buda halkbankın bir yıllık karıdır.
2-Piyasa şu anda tam kapanmayı fiyatlıyor, covid önümüzdeki en büyük engel genel konjonktür de bir bozulma yok aşılama devam ettiği sürece tüm fiyatlar dengelenecektir.
3-Perşembe günü yapılacak olan mb toplantısı faiz kararı ve açıklanacak metin de ayrıca piyasanın önemle takip ettiği bir başka konu fiyatları sabit bırakmasını bekliyorum,
Kapanista yine bir alangir çekti bizimki..
Yer İmleri