Fener şampiyon fln olamaz.Takım leş gibi top oynuyor.
Fener şampiyon fln olamaz.Takım leş gibi top oynuyor.
Beceriksizler,,penaltı atmaktan bile aciz futbolcu takımı Fener de toplanmış,,Morinho da kulübede oturarak keyif yapıyor.
Maçı ilk 15 dk seyrettim,,bu Fener rahat yenilir dedim,sonra kapattım.
Az futbol akademisi kurmuş,alt yapıdan futbolcu yetiştirip oynatıyor,adamların yaş ortalaması 18,,,,,bizim salako lardan da altyapıdan 1 tane oyuncu yok,,ver yuroları al 35-40 lıkları.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Fener in Avrupada bi halt yiyeceği yok,,lige odaklanması lazım.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Fener in bu hafta maçı sıvas ile,normalde yenmesi lazım.Gs samsuna takılır mı?
Gs yenerse Fener ikinci olur
Birinci ile ikinci arasında pek fark yok,,ikiside Avrupaya gidiyor,,şu andaki Uefa liginde hem Gs,hem Fener var,,önemli olan başarılı olmak.
Ali Koç sessiz,,neden konuşmuyorsun denildiğinde zamanı gelince konuşacağım demiş.
Ali Koç un yapacağı 2 şey var.
1-Ya istifa etmek,
2-Ya da devre arasında adam gibi seçerek futbolcu takviyesi yapmak.
Şu anda aldığı 9 futbolcuyu göndermek istiyorlarmış.
fenerin avrupadan elenmesi için iyi haber. eğer gs avrupada ilerlerse sakat vermeye devam edecektir. icardi örnek sezonu kapatmış. bu fenerin işine gelir. ben başkanın yerinde olsam morinyoyu çağırır avrupayı unut lige göre bir kadro kur derim. lig şampiyonluğu bu taraftarın ve yatırımcının gazını fazlası ile alır. tahminim hisse 200 tl fiyatlara kolayca yol alır. tersi olurda ligde şampiyonluk hayal olursa yine 100 lira civarlarında yatay seyir devam eder. yatırım tavsiyesi değildir.
96.40 lara sarkması şahane fırsat verdi,gap ı da kapatmış oldu.
Yer İmleri