Sayfa 701/896 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    kim bu garantiden satanlar acaba durmadan satıyor gercekten...
    GARANTİ satıyor sabah destek çıkan ünlü bankof vs hepsi satmış gitmiş..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    seçim öncesi gesan düşse ne olur dedim bu kadar düşeceğini öngöremedim. sabah akşam iş yağıyor firmaya ama nedense deli gibi satıyorlar..

acaba neden? cevabı basit başka açıklaması yok..

soytarılar terk ediyor..

eskiden yabancılar giderdi seçim öncesi vs vs yabancı takas oranını takip eden varsa devamlı artar iken biz satış yiyoruz..

çok basit satanlar kim????

Secimden dolayi dovizde dalgalanma olur ve GESAN nasilsa faturalarinin cogunu doviz uzerinden kestiginden calkalamadan sonra hizli geri donus olur diye, bende icerde kaldim.

Gecmiste buyuk yukselislerde kenara cekildigimde tekrar giris yaptigim noktada trendi kacirdigim cok oldu. O yuzden guvendigim hisselerde kalip, 2-3 ay ekran kapatma yolunu tercih ettim.

Herkese hayirlisi olur umarim, sabir donemine girdik.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

3. Bu yapılan çok açık net operasyondur. Maalesef patron de bu operasyona göz yumuyor. Çok basit çıkıp şirketimize bir olumsuzluk yok ciro beklentimizi güncelledik diyebilir ya da çok sağlam bir yatırımcı sunumu yapabilirlerdi. 85 liralardan korkunç işler var diye çıkıp konuşabiliyorsa şimdide konuşması gerekiyordu.

Ve maalesef hiç kimse yatırımcı ilişkileri arayıp görüşmüyor. Hiçbir şekilde baskı oluşturamıyoruz. Tahtacının hesapları belli iş yatırım ve garanti deli gibi satıyor bu hesaplardan.

Patronda şirket batmış gibi sanki tek kelime etmiyor.

Maalesef piyasanin patrona ve şirkete olan güveni tamamen bitmiştir.

Şahsen benim gözümde artık yok hükmündeler. Tahtalarını çapulcuların eline bırakan, yatırımcısının arkasında durmayan patron benim gözümde adam bile değildir.

Bu çırılçıplak operasyona tek bir tepki bile göstermediler.

Söyleyeceğin tek şey var u kağıttan İlk fırsatta çıkacağım ama bu fiyatlardan asla çıkmam batarsa da batsın. Yazık etltier muazzam hikayeye

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Gesanın yatırımcı ilişkiler sorumlusu Hüseyin bey ile detaylı bir şekilde konuştum yaklaşık yarım saat civarı: öncelikle şirketin ne sektör olarak ne şirket özelinde hiçbir olumsuzluk bulunmamaktadır, sadece güneş paneli fabrikasının girişim elektriği net kar marjina yaklaşık 5 puan katkısı olacaktır, bu düşüsun sebebinin muhtemelen seçim öncesi belirsizlikten rahatsız olan büyük yatırımcılar olduğunu söyledi. Şirket üzerinde hiçbir olumsuzluğun olmadığını sektörde de hiçbir problemin olmadığını tekrar beyan ettiler.
    Girişim elektrik hemen hemen aldığı her ihaleyi kapa atarken europower için öyle bir şey yokmuş. Yani euro power beklediğimizden daha ciddi ciro bulunabilir. Aylık 1 milyar TL civarında bir ciro katkısı olabilir.
    Sun junior icin bekledigimiz haber ise, anlaşmakta olduğumuz büyük perakende şirketi onay vermeden herhangi bir açıklamada bulunamayacaklarını söyledi. Ayrıca bu ürün için konuşulan yıllık bir milyar USD ciroların yanlış bir anlaşılma olduğundan bahsetti. Sadece böyle bir pazar var ama ürün İlk çıktığında talebin nasıl gelişebileceği konusunda henüz bir fikirleri yok.

Neden detaylı bir yatırımcı sunumu paylaşmıyorsunuz neden projeksiyon sunmuyorsunuz diye sorduğumda ise; ilk çeyrek sonuçları ile birlikte bir yatırımcı sunumu paylaşacaklarını söyledi.

Tekrar tekrar şirketle sektörle veya herhangi bir şeyle alakalı bir problem olup olmadığını sorduğumda şirket ve sektör ile ilişkili hiçbir problem olmadığını söyledi.

Behiç Bey'in en azından bir tweet atarak ciro beklentisini güncelleyip yatırımcısına Güven vermesi gerektiğini söyledim bunu ileteceklerini söylediler ve makul buldular.

Son olarak da yönetim kuruluna bağımsız üye olarak atanan şahsın bizi rahatsız ettiğini söylediğinde ise bu konu hakkında da Behiç beyi bilgilendireceğini söylediler bakalım..

Hepiniz gibi ben de korkunç zararlardayım, artık bir müddet bekleyeceğimiz Garanti.

Ekran kapatıp seçimden sonra 3-5 ay daha beklememiz gerekecek gibi. Hayırlısı olsun herkese bol kazançlar.
    Sayin Gueno_33 bizimle paylastiginiz ben de tesekkur ederim. Europower konusunda biraz cekincelerim vardi, ancak bu paylasim sonrasi bende kucuk bir ekleme yaptim.

Umarim uzun bir bekleme donemine girmeyiz. Hepimize gecmis olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu yapılan çok açık net operasyondur. Maalesef patron de bu operasyona göz yumuyor. Çok basit çıkıp şirketimize bir olumsuzluk yok ciro beklentimizi güncelledik diyebilir ya da çok sağlam bir yatırımcı sunumu yapabilirlerdi. 85 liralardan korkunç işler var diye çıkıp konuşabiliyorsa şimdide konuşması gerekiyordu.

Ve maalesef hiç kimse yatırımcı ilişkileri arayıp görüşmüyor. Hiçbir şekilde baskı oluşturamıyoruz. Tahtacının hesapları belli iş yatırım ve garanti deli gibi satıyor bu hesaplardan.

Patronda şirket batmış gibi sanki tek kelime etmiyor.

Maalesef piyasanin patrona ve şirkete olan güveni tamamen bitmiştir.

Şahsen benim gözümde artık yok hükmündeler. Tahtalarını çapulcuların eline bırakan, yatırımcısının arkasında durmayan patron benim gözümde adam bile değildir.

Bu çırılçıplak operasyona tek bir tepki bile göstermediler.

Söyleyeceğin tek şey var u kağıttan İlk fırsatta çıkacağım ama bu fiyatlardan asla çıkmam batarsa da batsın. Yazık etltier muazzam hikayeye
    Cok haklisiniz umarim bu forumlari okuyorlardir, patron bu noktada sinifta kaldi. Genele yayilmis bir dusme vardi, ancak bu hissenin tahtacisi cok pis daldi, zaten gecmisten beri tinetini hepimiz biliyoruz. Bu boktada patron beklenen durusu gostermedi.

6. Olan malesef bizim gibi küçük yatırımcıya oluyor kimin ky gözü varsa gözü çıksın

7. Anlaşıldı. Pala eupwre geçmiş demek ki

8.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Sayin Gueno_33 bizimle paylastiginiz ben de tesekkur ederim. Europower konusunda biraz cekincelerim vardi, ancak bu paylasim sonrasi bende kucuk bir ekleme yaptim.

Umarim uzun bir bekleme donemine girmeyiz. Hepimize gecmis olsun.
    Rica ederim hocam ne demek

Sayfa 701/896 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •