Secimden dolayi dovizde dalgalanma olur ve GESAN nasilsa faturalarinin cogunu doviz uzerinden kestiginden calkalamadan sonra hizli geri donus olur diye, bende icerde kaldim.
Gecmiste buyuk yukselislerde kenara cekildigimde tekrar giris yaptigim noktada trendi kacirdigim cok oldu. O yuzden guvendigim hisselerde kalip, 2-3 ay ekran kapatma yolunu tercih ettim.
Herkese hayirlisi olur umarim, sabir donemine girdik.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Bu yapılan çok açık net operasyondur. Maalesef patron de bu operasyona göz yumuyor. Çok basit çıkıp şirketimize bir olumsuzluk yok ciro beklentimizi güncelledik diyebilir ya da çok sağlam bir yatırımcı sunumu yapabilirlerdi. 85 liralardan korkunç işler var diye çıkıp konuşabiliyorsa şimdide konuşması gerekiyordu.
Ve maalesef hiç kimse yatırımcı ilişkileri arayıp görüşmüyor. Hiçbir şekilde baskı oluşturamıyoruz. Tahtacının hesapları belli iş yatırım ve garanti deli gibi satıyor bu hesaplardan.
Patronda şirket batmış gibi sanki tek kelime etmiyor.
Maalesef piyasanin patrona ve şirkete olan güveni tamamen bitmiştir.
Şahsen benim gözümde artık yok hükmündeler. Tahtalarını çapulcuların eline bırakan, yatırımcısının arkasında durmayan patron benim gözümde adam bile değildir.
Bu çırılçıplak operasyona tek bir tepki bile göstermediler.
Söyleyeceğin tek şey var u kağıttan İlk fırsatta çıkacağım ama bu fiyatlardan asla çıkmam batarsa da batsın. Yazık etltier muazzam hikayeye
Olan malesef bizim gibi küçük yatırımcıya oluyor kimin ky gözü varsa gözü çıksın
Anlaşıldı. Pala eupwre geçmiş demek ki
Yer İmleri