Originally Posted by Webster Eeeey yta para tcd de nasil rahat olayim onu da soyle Üstadım sepet yapın dediler dimi size. Gerçi sizin sepet anlayışı da biraz farklı ama
Originally Posted by admustafa Üstadım sepet yapın dediler dimi size. Gerçi sizin sepet anlayışı da biraz farklı ama Tamam pasam sepet yaptik iste Ama icine tek emtia koyduk😃😃😃
Originally Posted by admustafa Emtiaları da ilgiyle takip edip Ppf'den şaşmayan üstadım emtialı fonlara da yer vermeyi düşünmüyor musunuz 10 fon içerisinden TGE nasil ? Emtia v.s SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by dell14 TGE nasil ? Emtia v.s SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Benim ilk göz ağrım. Çok severdim kendisini. Ama satış valörü öldürüyor adamı Satıp parayı alana kadar dünyada gündem değişiyor.
Originally Posted by admustafa Üstadım sepet yapın dediler dimi size. Gerçi sizin sepet anlayışı da biraz farklı ama PPF'lerden oluşan sepet diyorsunuz herhalde Şöyle her çeşit PPF'nin olduğu güvenl bir sepet.
Originally Posted by dell14 TGE nasil ? Emtia v.s SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. TGE Altın,Gümüş, Petrol, Doğal Gaz ve Metal ETF'leri içeren emtia sepeti fonu bu emtiaları takip ediyorsanız ve fırsat görüyorsanız bunlarda değerlendirebilirsiniz.
Dolarda 5,90 kale duvarı gibi Savunma iyi, bir tık attırmıyor üzerine
Originally Posted by myfinans Dolarda 5,90 kale duvarı gibi Savunma iyi, bir tık attırmıyor üzerine Hocam al oradan bir 100 milyon $ bak nasıl kale yıkılıyor
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Forum Rules
Yer İmleri