Dolardaki bu seviyeler belki de TL yatırımcısı için "köprüden önceki son çıkış"tır?
Kim bilir...
Seneye bu zamanlar belki de çoğu kişi ahh keşke diyecektir.. Bilemeyiz tabii ki... zaman makinası icad edilmedi henüz![]()
Dolardaki bu seviyeler belki de TL yatırımcısı için "köprüden önceki son çıkış"tır?
Kim bilir...
Seneye bu zamanlar belki de çoğu kişi ahh keşke diyecektir.. Bilemeyiz tabii ki... zaman makinası icad edilmedi henüz![]()
yahu niye bu kadar kavga ettiniz alan alsın almayan almasın isteyen dolar alsın isteyen ev isteyen faizde kalsın ...devlet iskontolu alacak diyor evleri ...belki bu sayede maliyetinde falan alırlarda bizde milyon tl isteyen mutahitlerden kurtulup 400-500 k ya ev alırız .
400k için oran alan varmı bugün
Sanırım 3-5 aylık dönemde piyasalar rölantide gidecek gibi görünüyor. Dolara bağlasan takip etmen lazım 3-5 kuruş karda al-sat yapman lazım. 3 veya 6 aylık 27-28 den bağlamak bana da mantıklı gelmeye başladı hele kasım sonuna kadar günlükte izleyelim bakalım.
su stopaj isini acıklayında artık bilelim napıcaz yav beyaz esya mobilya otv kdv ev alımı derken artık uztsınlar bi 4-5 ay daha bi zahmet
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Harcamaları seçim arifesinde arttırmak üzere bu politikaların hepsi.
Stopajın uzatılacağını sanmıyorum.
Dolar düştü, piyasa faizi düştü. Stopajı uzatmak seçim arifesinde sadece doları dizginlemek için yapılabilir.
Dolar şuan yine 5.41 bandına geldi.
Bu seviyeyi yüksek olarak gördüklerini düşünmüyorum.
Yer İmleri