Sayfa 71/1012 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolardaki bu seviyeler belki de TL yatırımcısı için "köprüden önceki son çıkış"tır?

Kim bilir...

Seneye bu zamanlar belki de çoğu kişi ahh keşke diyecektir.. Bilemeyiz tabii ki... zaman makinası icad edilmedi henüz

2. yahu niye bu kadar kavga ettiniz alan alsın almayan almasın isteyen dolar alsın isteyen ev isteyen faizde kalsın ...devlet iskontolu alacak diyor evleri ...belki bu sayede maliyetinde falan alırlarda bizde milyon tl isteyen mutahitlerden kurtulup 400-500 k ya ev alırız .

400k için oran alan varmı bugün

4. Sanırım 3-5 aylık dönemde piyasalar rölantide gidecek gibi görünüyor. Dolara bağlasan takip etmen lazım 3-5 kuruş karda al-sat yapman lazım. 3 veya 6 aylık 27-28 den bağlamak bana da mantıklı gelmeye başladı hele kasım sonuna kadar günlükte izleyelim bakalım.

5. su stopaj isini acıklayında artık bilelim napıcaz yav beyaz esya mobilya otv kdv ev alımı derken artık uztsınlar bi 4-5 ay daha bi zahmet

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Konuta laf edenleri 3 sene sonra görecem ..500 binlik evler 1 milyondan aşağı olmayacak bu enflasyonla ..
    Residans kültürünü es geçmeyin .Apartman işi bitti artık insanlar residance istiyor bu nedenle eski evler out residance in .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tam tersi.. merkezi yerlerde aidatı düşük apartman daireleri revaçta..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    su stopaj isini acıklayında artık bilelim napıcaz yav beyaz esya mobilya otv kdv ev alımı derken artık uztsınlar bi 4-5 ay daha bi zahmet
    Harcamaları seçim arifesinde arttırmak üzere bu politikaların hepsi.
    Stopajın uzatılacağını sanmıyorum.
    Dolar düştü, piyasa faizi düştü. Stopajı uzatmak seçim arifesinde sadece doları dizginlemek için yapılabilir.
    Dolar şuan yine 5.41 bandına geldi.
    Bu seviyeyi yüksek olarak gördüklerini düşünmüyorum.

Sayfa 71/1012 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •