Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Berat Albayrak ın hiçbir hedefi tutmadı.

İstifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ın görev süresince ekonominin temel göstergelerine ilişkin hiçbir hedef tutmadı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/bera...utmadi-1789797

Dolar gayme 1 Ocakta 5.95 gaymeymiş, şu an 8.2 gayme enflasyon % 37'dir, efendim peynir şu olmuş, pinpon topu bu olmuş bunlar hikayedir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Pek mülayim bi arkadaşa benziyor, naciyle maraz çıkarmasın diye özel seçim olabilir

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lütfinin kariyerine baktım, bundan maliye bakanı falan olmaz sonucuna vardım, elde olan bu ataması...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ulu önderimiz Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum. Ruhu şad olsun.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Eski merkez bankası başkanı laf dinlemiyor tü kaka , uysal başkan laf dinledi dinledi o da tü kaka , bir tek reis doğru , reisi klonlasınlar her bir makama bir reis olsun bitsin. Bir ara yazmışlardı sayıştayyip , danıştayyip kendisinin her bir konu üzerine ayrı bir uzmanlığı var. Dünya da benzeri yok.
    Tv’de canlı izlemiştim zamanımda , youtube’ta bulamadım

Cümle aynen şu idi

Tayyip Erdoğan: BEN EKONOMİSTİM !

Damat gider ayak naciye bi tiger aparkat çakmış sanırım ama hakem kararıyla maçı kazanan naci oldu
    FINISH HIM !
    CRASH TÜM HIZIYLA DUBLE YOLLARDA

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Crashontheway Yazıyı Oku
    Benjo kaldığı yerden fişşeyynnkk
    Sabah sabah alıma fırsat vermeden roketledi vicdansızlar.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çok hoşuna gitmiş olmalı.

Aramızda ülkenin batışından mutlu olan orrrrr çocukları olduğunu bilmenizi istedim .

Bunlar sümüklü hocalaryla ülkeyi yerken ekmekleri kesilince yurtdışına kaçıp oradan değişik hesaplar alıp provokasyon yapıyorlar.

Ülke yıkılınca sümüklü hocalarıyla birlikte kahraman gibi geri gelemenin hayalini kuruyorlar.

Alayının amhickslsk , kendi ülkesinin rezil olmasını isteyenin , milletin aç kalmasını, köle olmasını isteyenin annnassiniiii avvvradşını sileyim.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

Aramızda ülkenin batışından mutlu olan orrrrr çocukları olduğunu bilmenizi istedim .

Bunlar sümüklü hocalaryla ülkeyi yerken ekmekleri kesilince yurtdışına kaçıp oradan değişik hesaplar alıp provokasyon yapıyorlar.

Ülke yıkılınca sümüklü hocalarıyla birlikte kahraman gibi geri gelemenin hayalini kuruyorlar.

Alayının amhickslsk , kendi ülkesinin rezil olmasını isteyenin , milletin aç kalmasını, köle olmasını isteyenin annnassiniiii avvvradşını sileyim.
    Bunlar biri bok biri kaka gibiler yani aynı m.kun soyu

Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •