Sayfa 712/1005 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Viop LI

1. *Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşçi ve işveren tarafları başta olmak üzere uzlaşı kültürü içinde asgari ücretin belirlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara milletim adına teşekkür ediyorum -AA
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    daha öncede yazmıştım yazınıza istinaden tekrarlayayım
    bacanağımın güneş tarlası var tekrar yatırım için prosedürleri bin bir güçlükle halletti geçen bir sene içinde sayın başkanımız recep tayip bey bir kararname büyük şirketlerin yanı daha çok beşli çetenin önünü açıp diğer bu tesisi yapacaklara çok büyük kısıtlamalar getirdi öncelikle o kararname kaldırılmalı yatırım yapacakların önünü açmalı .
    devlete eskiden 20 semt e enerji satıyorlarsa diyecekki arkadaşlar 13-15 semt e ürettiğiniz enerjileri alırım isteyen istediği kadar yapsın deyip yol vermeli yoksa bu kafayla enerji üretimi sıkıntılı
    reis her şeyin iyisini bilir.. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kkm çıktı çıkalı herbişeyi dolara endekisledim, fix sabit monü, tek kulak açıldı diğerinde sıkıntı devam ediyore
    Sok faizle kendine gelir yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    silmeden gördün mü ne verecekler
    Vallahi sabun fabrikasına gönderirsiniz emeklileri
    Unutmayın ama sizde bir gün emekli olacaksınız.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Otomobilde şu şekilde bir olay var gibi.

Bir çok işletme bir şey üretip satıyor KDV tahsil ediyor ama üretim aşamasında bu kadar KDV ödeyerek mal ve hizmet almadığı için farkı maliyeye ödüyor. Otomobilde KDV yüksek olduğu için satın almak KDV mahsup edilebildiği için daha hesaplı oluyor. Çalışana maaş vermek yerine otomobil vermek de totalde daha cazip oluyor. Maaşlardan vergi kesiliyor ama bu tip avantajlar 2 taraf için de daha cazip oluyor.

Bir video vardı, bir etkinliğin çıkışında lüks arabaları durdurup sohbet yaptılar, çoğu tekstilciydi.
    Yuzde 70 kullanila biliyor artik. Birde 5 yila boleceksin hizli amortismanda var ama toplami yine 5 yil gidere gostere biliriz

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    daha öncede yazmıştım yazınıza istinaden tekrarlayayım
    bacanağımın güneş tarlası var tekrar yatırım için prosedürleri bin bir güçlükle halletti geçen bir sene içinde sayın başkanımız recep tayip bey bir kararname büyük şirketlerin yanı daha çok beşli çetenin önünü açıp diğer bu tesisi yapacaklara çok büyük kısıtlamalar getirdi öncelikle o kararname kaldırılmalı yatırım yapacakların önünü açmalı .
    devlete eskiden 20 semt e enerji satıyorlarsa diyecekki arkadaşlar 13-15 semt e ürettiğiniz enerjileri alırım isteyen istediği kadar yapsın deyip yol vermeli yoksa bu kafayla enerji üretimi sıkıntılı
    Konuşturmayın beni, bu hükümet vatanını düşünse halkını 20 kat fakirleştirmez, ülkeyi de mülteci doldurmazdı zaten. Neyse konu siyasete kaymadan konuyu kapatayım.
    Ben devlet kendi üretsin diyorum, bırakın yatırımcıya köstek olmayı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,211
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Verimlilik doğru, düzeltilmesi gerek. Yalnız cari açığın en büyük kalemi her zaman enerji oluyor. Ben hükümet olsam ilk yapacağım iş enerjide dışa bağımlılığı minimuma indirmek olurdu. İç anadolu çöl gibi zaten. Koy güneş panellerini tüm ülkeye dağıt enerjiyi. Enerjinin yüzde 50'sini burdan karşılasan ülke kurtulur.
    İşte kazın ayağı öyle değil.
    Ben şahsen devletin böyle bir sistem kurmasına karşıyım. Memuru idi işçisi idi hep partili olur. Zarar eder.
    Özel sektör yapmalı. Ama bu olursa yerleşim elmak maliyeti ile başlıyor. Ucuz yer bulursanız da bu kez kaç yılda amorti edecek bu çıkar karşınıza.
    Türkiye mesut Yılmaz Ecevit zamanı kwh başına abd 3 cent nükleer de önerdi kabul etmedik. O gün onu etse idik durum bambaşka olurdu. Gerçi o günlerde 6 7 ay içinde acil çözülmesi gereken elektrik açığı vardı. Dogalgaz elektrik üretim lobisi yılmaz ile bunu başardı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,211
    Blog Entries
    1
    Şu an en güzel çare evlerin çatısına döşemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayağı engelleniyor. Özellikle fazlasını satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan sağlamayı planlıyorum.(aküsüz)
    Fazla gelirse btc madenciliği atacağım. Devlet sat fatura kota ıvır zıvır ile uğraşamam. İnternet de starlink yapacağım.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 712/1005 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •