Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 720/1004 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yükselen kağıdı niye satıyorsunuz anlayabilsem?!
    Kısa poz almayı kastettim tabi..

2. Fatih Altaylı yazmış oradaki bir söz dikkatimi çekti. İskeleyi bırakmayan adam sana Türkiye'yi bırakır mı.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yükselen kağıdı niye satıyorsunuz anlayabilsem?!
    Tabii, yükselen kağıt satılır mı hiç?

Bırakalım uzaya çıksın...

Hubvc hissesi mi bu?...

Temel analiz diye bir şey var...
    DUHUL : 1999

4. İstediği yere gitsin!

Siz mi düşüreceksiniz?!

5. TOASO Ekim vade viop pastası...

Diğer kısmında biriken 11.000 kontratı bir kenara bırakıyorum...

Açık pozisyon toplamı Ekim vade için 35.000 kontrat, Kasım vade için 5.000 kontrat, toplam 40.000 kontrat civarı yapar...

40.000 kontrat açık pozisyon, 40.000 kontrat long, 40.000 kontrat şort demek, demek ki tahtada 40.000 kontrat şort pozisyon taşıyan babayiğitler var...

40.000 kontrat 4mn lot eder, toaso gibi sığ bir tahta için muazzam derecede yüksek bir miktar...

Şimdi siz piyasa yapıcı olsanız, son üç ayda bu tahtadan 15 mn lot mal toplamış olsanız ( 700 mn TL para yapar), size karşı açılmış olan bu 40.000 kontrat şortu batırmadan bir yere gider misiniz ??? Ben gitmezdim...

Bu iş çocuk oyuncağı değil, öyle iki çizgi çekmekle olmaz bu işler, karşınızdaki adamlar gözü karartıp 700 mn TL para basmışlar, siz iki çizgiyle para kazanabileceğinizi mi zannediyorsunuz ???

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Tabii, yükselen kağıt satılır mı hiç?

Bırakalım uzaya çıksın...

Hubvc hissesi mi bu?...

Temel analiz diye bir şey var...
    temel analiz demişken- toaso bu sene sonu min. 3 milyar kar açıklayacak gibi görünüyor, yani şu an 8 f/k civarında işlem görüyor..
    pekii, 9 f/k yada 10 f/k çarpanıyla işlem görmemesi için temel analiz açısından herhangi bir gerekçe var mı ??

tabii, mohikanın düşecek fikri bir trade fikri, yani kazanabilir, 30 liralık kağıt 50+ olmuş, short denenmemesi için bi sebep yok.. 55 olmadan 45 olabilir, yada 55 görür sonra yine 45 olabilir.. burası borsa kim kime kordsa

7. En eğitimli, maddi olarak nispeten rahat olan kesimi bu haldeyse, geri kalanı düşünemiyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Nerenden uyduruyorsun lem bu yalanları?

Beni başka takipçilerinle karıştırma...

Beni tweet silen y.şaklarla karıştırmayın demedik mi?

Şimdi twitterdan bulacağım son 1 aydaki toaso gönderilerini...

Kapak yapacağım...

Bu arada Tofaş, Tofaş diye viyaklayan bir ALLAH'ın kulu da çıkıp da varım ulan iddiaya diyemedi.

55 üstü sizin, 45 altı benim...

Bu kadar mı korkaksınız ulan...

Yok mu kendine güvenen bir erkek aranızda????

Gundwane...

Sana da geleceğim...

Önce şu Tofaş işini halledeceğim....
    Saçma sapan tarzınız kendinizi üstad kabul ettirme çabaniz tiksinc. Bu arada yanlış çıksa bile buraya gelmeye bırakacağımız hiç sanmam, 3 5 ay ara verir aynı hustat edasıyla gelir herkes muridinizmis gibi yazmaya başlarsınız. Geçmişte olanlar olacakların aynasi

Sayfa 720/1004 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •