Sayfa 751/1000 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben şarapçı lobisi olarak rakıcı lobisinin de eksik yönlerini açık yüreklilikle söylemeliyim.

Rakıcı lobisi de somut veriler ile şarapçı lobisinin olumsuz noktalarını tartışırsa her zaman eleştiriye açığım.

NOT: Dikkat edilirse forumdaki avatarda şişenin içindeki sıvının rengi dahi kırmızı, yani her şey ortada.
    (Alıntıdır)
    - şarabın experi olur, rakının erbabı
    - şarabın işvesi vardır, rakının adabı
    - şarabın günahı çoktur, rakının sevabı
    - şarabın risottosu vardır, rakının kebabı
    - şarabın kibirli ışıltıları vardır, rakının mehtabı...

2. Türkiye'de döviz düşer ve faiz inerse buna en çok Türkiye'ye ihracat yapnalar sevinir örn: otomotiv üreticileri.

Ülkenin asgari ihtiyaçlarını karşılacak üretiminiz olmadığı takdirde veya bunları yurtdışından alacak dövizi kazanabilecek ürün ve hizmet kalemlerini ihraç etmediğiniz takdirde hiç birşey kalıcı olarak iyiye gitmez. Gerçekten iyileşme ve uzun süreli refah olması için ciddi reformlara ihtiyaç var. Anlık konularla ve al-satla işi götürüyorlar. S400 işi çözülsün sonra Akdeniz sonra Suriye sonra Irak vs. biz neden bu adamlara bu kadar bağlıyız konuşmuyoruz s400 alındı mı yok verildi mi? Şimdi usd düşse ve mb ciddi faiz indirimi yapsa sizce insanlar yine araba,elektronik vs mi alır yoksa kredi çekip yatırım ve ar-ge mi yapar. Bakın yatırımdan kastım ithal makina alıp ithal hammadde işleyen tesis değil. Artık o makinelerin veya temel parçalarının ülkemizde üretilmesi önemli ya da yeni teknojilerle alternatif malzemeler yaratman gerekiyor vs.

Lafı çok uzattım anlatmak istediğim uzun vadeli düşünen varsa bu düzen sürdüğü sürece doları bir yerde değer kazanır, sevinsin ama eğer ciddi reformlarla ülke gerçek anlamda gelişme gösterirse çocuğu, torunu rahat eder daha çok sevinsin.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Patlıcan biber domates kabak salatalık ve kavun ektim...
    çok geçe kalmışsın be başkan.

4.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    (Alıntıdır)
    - şarabın experi olur, rakının erbabı
    - şarabın işvesi vardır, rakının adabı
    - şarabın günahı çoktur, rakının sevabı
    - şarabın risottosu vardır, rakının kebabı
    - şarabın kibirli ışıltıları vardır, rakının mehtabı...
    Yukarıdaki dizeler şarabın cinsiyet eşitliğini daha fazla gözettiğini kanıtlıyor.

Bu da her zaman fayda sağlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben kacarim az siesta yapıp denize gideceğim. Emekliliğe 4 sene kakdı. O günü görürsem bi daha ayvalıktan çıkmam

sana iyi tatiller
    yalnız içkiyi kendine yasaklasan iyi olur ...

Benim emeklilik geldi geçti iki sene oldu 65 yaşına kadar emekli olmayı düşünmüyorum şimdilik ....

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Eli bereketli birini bulalım.
    30-40 kuruş zarar var.
    Selamlar.
    Bir sonraki başlığı Reha kaya açarsa anca toparlarız.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben şarapçı lobisi olarak rakıcı lobisinin de eksik yönlerini açık yüreklilikle söylemeliyim.

Rakıcı lobisi de somut veriler ile şarapçı lobisinin olumsuz noktalarını tartışırsa her zaman eleştiriye açığım.
    ben sepet yapıyorum.

%60 rakı %30 şarap %10 burbon

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bir sonraki başlığı Reha kaya açarsa anca toparlarız.
    Onu ben ikna ederim.
    Kavga çıkaracam dersem kırmaz.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 751/1000 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •