Sayfa 759/996 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Omirilik sarımsağı rahatsız olursa ne olur.
    omirilik brokolisidir o

izlerken utandım
    bir halt olacağı yok.

2. Başkan daha Boğaziçi olayları sakinleşmeden iki yeni fakülte açılması bir kışkırtma değil mı. ABD den gelecek şeyler ilei bunu birleştirecek

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Omirilik sarımsağı rahatsız olursa ne olur.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    omirilik brokolisidir o

izlerken utandım
    Ulen doktoru bilmez vatandaşı bilmez, omurilik turpu o yahu!

Eğitimimizin 1950'lerde başlayan dejenerasyonu, son 18 yıldır yetisenlerle taçlandı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

1940'larda Bina yapın öğretmen vereyim demiş Tavşanlı'ya, ortaokul için Hasan Ali Yücel.

Tavşanlı 3 ay icin de binayı yapınca da öğretmen verememiş, çünkü eğitimin kalitesi düşer denmiş.

Babam canlı şahididir, bu hadisenin.

Şimdi ise ortaokul kalitesinde bile olmayan, üniversiteler açıyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Bence kilit nokta S-400 değil, Suriye. Gözümüzün içine baka baka PKK'ya destek vermeye devam ettikleri sürece bir diplomasi zemininde buluşmak mümkün değil. Yani en son açıklamalarına göre diyorlar ya, tamam biz size CAATSA yaptırımı uyguladık ama, o konu bizim anlaşamadığımız konu olsun, o konu dışında eskisi gibi devam edelim' in mümkün olduğunu sanmıyorum. Aslında orada şunu da demek istiyor, bu yaptırımlar gerektiğinde esniyor, etrafından dolaşılabiliyor, lakayıtlaşabiliyor, onu da ima ediyor aslında ihracaat lisansları konusunda.

Maalesef asıl anlaşamadığımız konu o değil. S-400 bir argüman, o olmasaydı, almasaydık, derin deniz araştırmalarından/Libya'dan gelecekti yaptırım, ya da başka yerden. Bunların anladığı tek dil, fiiliyattır. O reel gerçekliği sahada, dış politikada uygulamak ise şu hassas dönemde pek mümkün görünmüyor. Rusya bile Suriye'den çekilmeyi, varlığını Belarus ordusu üzerinden Suriye'de BM kararlarına uyumlu hale getirerek devam ettirmeyi düşünüyor. Hep sonuna kadar racon dahilinde kalma, diplomasi yani. Bizim son zamanlarda zorlandığımız araç yani.

Karar ver ve bize bildir diyorlar, net. Hem müttefiklik, hem NATO, hem PKK'ya destekleri, hem D.Akdeniz'de haksız adil olmayan dayatmaları tatbikatları Fransa'nın v.s. nasıl bir ortak zemin geliştirilebilir ben bilmiyorum. Kilitlendi bence burası. D.Akdeniz'den niye vazgeçecekmişiz, orası da vatan, mavi vatan. Yunanistan'ı silahlandırmalarını, adaların silahlandırılmasını nasıl görmezden gelecekmişiz. Denklem zor velhasıl, asıl mesele meselenin buraya geleceğini öngörememekte.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkan daha Boğaziçi olayları sakinleşmeden iki yeni fakülte açılması bir kışkırtma değil mı. ABD den gelecek şeyler ilei bunu birleştirecek
    yo adama senatoda destekçi lazım rektör yardımcısı lazım yeni fakülteleri kurarsın açmana gerek yok başka üniversiteelrden dekan getirirsin dekan yardımcısı getirirsin senatoda yandaşın olur yönetimde yardımcın olur
    bir halt olacağı yok.

enflasyonu bazıalrı körüklüyor diyorlar
    devletin elinde olan istikbalden örnek vereyim kasım ayı ortalarında koltuk takımlarına baktık hepsinni tek tek fiyat kartuşunun fotoğraflarını çektim
    takımların adı modeli herşeyi belli
    baktıklarımızın en ucuzu kasım ayı ortalarında 1+5 taksit 8.400 en pahalısı 11.800 tl idi
    şimdi tüm o modellerin fiyatına istikbalin sitesinden baktım
    peşin fiyatları 11.000 ila 14.500 tl arasında değişiyor 3 ayda gelen zam miktarı yaklaşık %20-25 arası
    şimdi bunu yapan kurum tmsf nin yönettiği istikbal firması
    marketlere, ayçiçek yağcılara saldırmadan önce birileri şu ellerindeki kamu kurumlarının fiyatını hizaya getirsinler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 759/996 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •