Sayfa 778/1023 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ne demişlerdi ilk geldiklerinde ARAPLAR ile dost olacağız tüm komşularla dost olacağız , 16 yılın sonunda tek bir dost komşu kalmadığı gibi tüm dünyayı bize düşman ettik. Şimdi birileri diyor ki bankacılık sistemi Türkiyede sağlamdır daşş ! gibidir kim aksini söylerse vatan hainidir. Böyle söylemeseler bende benzer şeyler der endişeye gerek yok, bankalar kireç taşı gibi de olsa sağlamdır derdim de bu heriflerin bunları söylemesi iyi olmuyor korkuyorum, çünkü bunlar 16 yıldır ne dedilerse hep tersi oldu.

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    euro/dolar 1.14'lere geldi, bu sinek fena vızıldıyor herhalde. türkiyeyi bu durumdan kurtarırsa, büyük hata yaparak buraya yatırım yapan kendi firmalarının iyiliği için avrupa kurtarır. ama bir şartla, şu görüntüyü verecek: http://i.ensonhaber.com/resimler/dig...akan_6106.jpeg
    Temel çukura düşmüş,imdat imdat kurtaran yok mu diye bağırmış.Mahallenin imamı duymuş kuyu başına gelmiş,temel seni kurtarırım ama içki sigara kumar hovardalık yok artık demiş.Temel bakmış bakmış,bağırmaya başlamış ,imdat imdat başka kurtaran yok mu ))))

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tamamda dostum ülkenin içinde bulunduğu olağan üstü durumda pipet pazarını anlatmakta nedir ya. 80 milyona salak muamelesinden başka bir şey değil kanalların bu algı yönetimi.
    spikerler karalar bağlamış, daha ne yapsınlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn maharaj bloombergdeki algı yönetimini yeni mi farkettiniz.O kanalın kuruluş amacı zaten vatandaşa ters köşe yaptırmak.İşlerine gelmeyen yorumcuyu anında şutlarlar.Bloombergin bana faydası ne derlerse tersini yapıyorum.Misal onsta hepsi 1100 dolarları bekliyoruz dediler ya demekki onsun düşüşü bitti diyorum )))))))
    Ercan Uysal'ı gönderdikleri gün bunu hissetmiştim. Ancak Bloomberght'nin sahibi olan Ciner Holding ciddi döviz kredisi kullanıyor. Daha dün 1.66 milyar dolar daha kredi almışlar. Bir bakıma hak vermek lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn maharaj bloombergdeki algı yönetimini yeni mi farkettiniz.O kanalın kuruluş amacı zaten vatandaşa ters köşe yaptırmak.İşlerine gelmeyen yorumcuyu anında şutlarlar.Bloombergin bana faydası ne derlerse tersini yapıyorum.Misal onsta hepsi 1100 dolarları bekliyoruz dediler ya demekki onsun düşüşü bitti diyorum )))))))
    Yeni farkettim demiyorum. Ülkenin içinde bulunduğu olağan üstü halde böyle program yapmasınlar bari. Diğer günlerde andersanden masallara eyvallah dedik zaten. Dolar sabah %13 olmuş, ülkenin tek ekonomi kanalında konu pipet pazarı.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yeni farkettim demiyorum. Ülkenin içinde bulunduğu olağan üstü halde böyle program yapmasınlar bari. Diğer günlerde andersanden masallara eyvallah dedik zaten. Dolar sabah %13 olmuş, ülkenin tek ekonomi kalında konu pipet pazarı.

Neyse yapacak bir şey yok. Ya bu deviyi güdeceğiz yada bu diyardan gideceğiz.
    doğru kullanırsanız ekonomi kanalları çok faydalı bilgilendirme araçlarıdır. sadece ne diyorlarsa tersini yapacaksınız...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    euro/dolar 1.14'lere geldi, bu sinek fena vızıldıyor herhalde. türkiyeyi bu durumdan kurtarırsa, büyük hata yaparak buraya yatırım yapan kendi firmalarının iyiliği için avrupa kurtarır. ama bir şartla, şu görüntüyü verecek: http://i.ensonhaber.com/resimler/dig...akan_6106.jpeg
    Avrupa zaten paritenin düşmesini istiyor. İşlerine de gelir. 1.07 civarı epey mutlulardı . Almanlar dahil. O nedenle Türkiye Avrupa'ya pek zarar vermez diye düşünüyorum. Hatta euro/dolar paritesini düşürerek yarar dahi sağlayabilir.

Euro/dolar paritesinin düşmesini istemeyen bir tek kişi var : Trump. O da bunu açık açık söylüyor. Hatta Avrupa'yı euro'yu düşük tutarak manipülasyon yapmakla dahi suçladı bir ara.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    A good friend told me:
    ..................
    İngizce tercümesi
    Translate
    İki dil de AngloSakson olunca Google çevirme çok başarılı. Rusçayı bile iyice çeviriyor ingilizceye..

Sayfa 778/1023 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •