Sayfa 782/1005 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Helal, sen bu işi biliyorsun başkan
    Eyvallah deh abi, arada denk geliyor işte
    Arkadaş tilifon etti borsa fışkırttırıyo, yeşilsoğan fışkırttırıyo, faiz arttı fışkırttırıyo didi.
    Yabcak bişii yok didim "Aslan, ceylan, sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa orman yanıyor demektir.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bence RTE nin ekonomi teorisini TERSTEN test ediyoruz artık.Kimse farkında değil.Şimdi faiz artarken RTE yine allem kullem edip enflasyonu harlayacak ve sonra bakın size demiştim enflasyon tam düşüş trendine girmişken bu faiz artışı ile yeniden yükselişe girdi.Ben yine haklı çıktım diyecek.Sonra görevden af!! Yeniden indir şu faizleri yaaaaaa.Dış güçler.The end.
    At fava bekle.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    @desperado bankalar niye sevmedi bu durumu?
    yav senin gibi oyuncu bu numarayı yiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. mehmet şimşek

- Fiyat istikrarına odaklanan ve finansal istikrarı gözeten kurala dayalı para politikası,

- Kamu kesimi mali dengesinde istikrarlı bir yapıyı ve sürdürülebilir bütçe finansmanını hedefleyen kurala dayalı öngörülebilir maliye politikası,

- Piyasa ekonomisi, serbest kambiyo rejimi, dışa açık ekonomi ilkelerine dayalı politika çerçevesi Türkiye’ye çok ciddi miktarda sermaye akımı sağlayacaktır.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    @desperado bankalar niye sevmedi bu durumu?
    bankalarda daha hızlı normalleşme fiyatlıyordu piyasa... onun yerine faiz artışını düşük tutup kuru salmayı tercih ettiler... o da ihracatçılara yarıyor kısa vadede daha ziyade....

M.Ş.'nin tweetleri de yine aynı şekilde anlıyorum ben.... artık borç parayla kuru basamıyoruz, gidip para dilendiğimiz araplar bile bu kurla gelmiyor.. salıyoruz artık nerde bulursa bulsun dengesini gibi gibi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Dövizi kamu alıyor olabilir deniyor.

Yabancılar için faizden kaybını peşin yüksek kurdan giriş ile kapamak istiyor olabilirler ancak güven az.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Badem spor la top oynayacaksanız düz topçu olan sabah akşam burada masal anlatır , adamlar dolar da , gramda,borsada para dağıtıyor yine yaranamıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Bence bugün bankaları almazlar, satıp diğer aldılar gibi.

Yarın TBB görüşme sonrası beklenir bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 782/1005 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •