İşaretlediginiz EFT14 indikatorunden ne anlam çıkarmalıyız neyi ifade ediyor
İşaretlediginiz EFT14 indikatorunden ne anlam çıkarmalıyız neyi ifade ediyor
Garan-Bofa kombinasyonunun bir benzerini geçen yıl Gedik-Bofa ile yapmışlardı...Tıpkısının aynısı gibi duruyor...O dönem de İş Yatırım tavşan atletti şimdi de...Bana kalırsa ekip aynı ekip...Tahtacı yok diyen arkadaşlara tecrübedir...Tahtacısız hisse olmaz borsada, keşke öyle olsaydı...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Defalarca söylemi var Berkosan asagi geldikçe daha çok alacağım diye. PC’yi açmayı üşeniyorum yoksa çok bulurum kekonun o yazılarını. KEKO bir pazarlamacidir elinde mal olduğunu asla ispat edemez, bu yüzden yorumlarına aldırırıs etmemek lazım. Biranda kaybolsa kari cebine koyup millet 1 hafta laf eder unutur, bu piyasa böyledir.
O mesajın zamanlaması önemli ama, tam da EREGL, TOKİ vs güzelleme bombardımanı ve EGGUB'de ilk mesaj...Bu tiplerde hiç yanılmam...O değil, virmanla malların hepsini bana millete de burada eziyet çektirme...25 dedim ama hadi ver elini 26 olsun, hatta 27 de olur seni mi kıracağım...![]()
Haklısın, özür dilerim...Bu arada beklenen mesaj geldi:
NEW YORK (AA) - Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, ülkede enflasyonda yukarı yönlü risklerin azaldığına işaret ederek, ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek hafta faiz indirimine başlamasının yerinde olduğunu düşündüklerini bildirdi.
MATRİKS![]()
Yer İmleri