Sayfa 800/882 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Aslında sektördeki diğer oyuncuların finansallarını görmeden konuşmak yanlış bir şey, aynı hatayı ben de yapmış oldum ama bunlara ilk izlenimler diyelim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İlk 3 aylığa göre ihracattaki artış daha iyi...Kurda çok belirgin bir artış yok dönem sonları itibariyle...Ama yurt içinde öyle TOKİ moki ekstradan bir bağlantı göremedim...Normal artışta yani...Şirketin asıl bilançoları 9 ve 12 aylıklar...Konjonktür düşündüğümüz gibi değişir likidite artırılırsa ilk etkilenecek sektör inşaat sektörü olur, haliyle sonraki bilançolar daha iyi olabilir...YTD
    Eylül sonu euro 38 gibi kapatırsa satışlara kabaca %10 katkı sunar..
    Kambiyo ekstra 10 milyon tl net kara ilave demek..
    Faizler kasım ayında düşme trendine girerse kur da yukarı ivmelenme artar..
    Dolarda 37..
    Euroda 40..
    Mümkün görünüyor..
    Dış piyasada işlerin açılmaya basladığı dillendiriliyor ancak iç piyasa da durgunluk daha uzun soluklu olabilir..
    Dolayısıyla ihracatçı şirketler daha önemli olacaktır..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Eylül sonu euro 38 gibi kapatırsa satışlara kabaca %10 katkı sunar..
    Kambiyo ekstra 10 milyon tl net kara ilave demek..
    Faizler kasım ayında düşme trendine girerse kur da yukarı ivmelenme artar..
    Dolarda 37..
    Euroda 40..
    Mümkün görünüyor..
    Dış piyasada işlerin açılmaya basladığı dillendiriliyor ancak iç piyasa da durgunluk daha uzun soluklu olabilir..
    Dolayısıyla ihracatçı şirketler daha önemli olacaktır..
    Kurdaki artışla kârlılık arasında direkt bir korelasyon yok üstadım çünkü çook gerilerde de belirttiğim gibi hammaddede dışa bağımlılık had safhada...Enerji maliyetleri ortada, brent 70'in altına gelirde Nafta gerilerse o dediğin olur...Halen çok yüksek seviyelerde...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kurdaki artışla kârlılık arasında direkt bir korelasyon yok üstadım çünkü çook gerilerde de belirttiğim gibi hammaddede dışa bağımlılık had safhada...Enerji maliyetleri ortada, brent 70'in altına gelirde Nafta gerilerse o dediğin olur...Halen çok yüksek seviyelerde...YTD
    Üstadım şöyle düşün 100 birimlik mal sattın içinde bir dünya kalem var ama direkt hammadde gideri %25 diyelim yani tüm hasılaya uygulanan bir fiyat artışı olur..
    Kambiyo karının net kara etkisi ayrıca olur..

5. Sn. Kazançkapısı 2.çeyrek VUK ta nokta atışı tahmininiz için tebrikler. Bu durum yılların vermiş olduğu tecrübenin tezahürü olsa gerek.

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn. Kazançkapısı 2.çeyrek VUK ta nokta atışı tahmininiz için tebrikler. Bu durum yılların vermiş olduğu tecrübenin tezahürü olsa gerek.
    Abartılacak bir şey değil dostum..
    Konsolide bilanço da gelsin en kötüyü geride bırakmış olacağız..

7. herşeyin yalan olduğu gibi bu da yalan ! eggübre tlgrm grubunda baya aktifsin ve akşam akşam bana sataşma yapan adamınız sametin yazısına gülücükler atıyorsun karakter çok önemli birşey herkeste yok

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar borsa zaten moralimizi bozmuştu..Diyarbakır'da yaşanan narin cinayeti moralimizi daha da bozdu...çok üzülüyoruz..bir baba olarak olanlara halamın oğlu ile birlikte çocuklar gibi ağladık..son 4_5 gündür borsaya doğru dürüst bakmıyorum bile...sürekli gelişmeleri takip ediyoruz...umarım gerçekler en kisada sürede ortaya çıkar...olayın faillerinin Batman'da da akrabaları var..

Sayfa 800/882 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •