-
Beklemeye devam bekleyenlerin beklediği bir şeyler olmalı gemiyi terk edenlerin tekkeyi beklemiyenlerin hayatın zorluklarıyla mücadele etmeyenlerin sınavdan kaçanların hangi işle uğraşırlarsa uğraşsınlar tek çıkış yolu kapıdan pencereden kaçış olur şirketimiz sağlam ve de güçlü hemde çok gizli tescil edilen bir şey yok eskiden yapılanlar belli aldıkları yol belli değil ne işler yapıyor veya yaptırıyorlarsa rüya gibi sabah olunca biri kalk borusunu çalacak şimdilik kimse dokunmuyor bebek gibi uyusunda büyüsün ne desem benim bile uykum geliyor uyumamak için ekranın ışığını açık bırakıyorum.
-
bekleyen derviş muradına ermişşş
-
bu nasıl bir sınav 10 yıl a yaklaştı ne bilanço ne bir doğru dürüst açıklama.
-
Bu ülke muz cumhuriyeti değil kabile devletide değil kanunlar yönetmelikler insan hakları mülkiyet hakları var varda var sıra elbet bir gün bizede gelecek nerde kalmıştık diyeceğiz bir gün spkda kapta sayfa sayfa yayınlanması gereken özeldurum açıklamaları yapılacaktır inanıyorum adalet yerini geçte olsa bulacaktır adalet yok deyip meydanı istediği gibi yönlendirenler önceden olduğu gibi suçlular cezasını haklılar mükafatını görecektir bizim kaçacak yerimiz yok kaçmak için sebebimiz de olmaz olamazda cezamız neyse çekeriz adaletin kalemi ne derse o şikayetimizi de ihbarımızı yaptık bu ülkede yurt dışına arpayı kapıp kaçan çok gördüm ama fabrikaları arsaları barajları kaçıranı hiç duymadım para gider gelir kalan mülkler bizimdir borcu olan şirketlere her zaman yatırımcılar bilerek veya bilmiyerek kaynak aktarıyor zamanında bilmeden çok paralar kaybettim şimdi para kaybettim diye hisselerimi kaybetmeye niyetim yok elbet bir gün nominal değerli hissemizim defter (rayiç) değeri hesaplanacak paylı mülkiyet haklarımızın değeri ya borsaya dönecek değre değer katacak yada ayrılma hakkı tanınacak ve hakkımız ödenecektir seneryo hep aynı tüzel ve bireysel ortaklarla büyüyen halka açık şirket yeni şirketler kurarak kısmi bölünmeler sonrası küçülmeye başlıyor kurulan her yeni şirket ve iştirakler hakim şirketin özkaynaklarını eritiyor teknik iflas konumuna düşürüyor sermaye yeni şirketlere akmış oluyor hakim şirket askıya alınıyor ondan sonra yeni seneryolar devreye giriyor.
-
2onur2,beklentilerin,temenni ve dileklerin umarım gerçekleşir ama gerçekleri görmek istemiyorsun çünkü öyle arzu ediyorsun..Borsa kotunda çıkarılmış (yüzlerce şirket var) hangi şirket hisseleri borsaya döndü ki yaklaşık 10 yıl oldu borsa kotundan sebepsizce atılmış,çıkarılmış çbs şirketleri de geri dönecek diyebiliyorsun anlayamıyorum..Çavuşoğulları ,spk,bist dayanışması sonucu söz konusu iki şirket borsadan atıldı yani Çavuşoğulları önce alt yapıyı sebepleri oluşturdu (çünkü çok arzu ediyorlardı borsa kotundan çıkarılmayı) sonrada dediğim gibi spk,bist bir güzellik yaptı onlara rüyaları gerçek oldu tabii ki biz mağdur vatandaşların alın terleri heba ve hiç oldu..Çavuşoğulları, dürüst ,hak,hukuk,adalet ,hakaniyet,kul hakkı,vebal,Allah korkuu bilen iş insanları olsaydılar bu iki şirket çoktaannn borsa kotuna dahil olurlardı yani adamlar istemiyor demekki..Ayrıca kanunlar,yönetmelikler,insan hakları mülkiyet hakları vb..var diyorsun var ama uygulama yok çalan çalana titan titana olan bir yerde mülkiyet haklarını çok bekleriz yada beklersiniz..Benim %100 hakkım olan KEY hesabında biriken paralarımı hakkımı bile vermediler elimde sağlam delillerim belgelerim olmasına rağmen..Cimer'e yazı yazdım bu konu hakkında bana dönüş yaptılar ''mahkemeye ver'' dediler peki kimi vereceğim dedim ''Devleti '' hadi verdim diyelim sonuç ne olur kocaman bir hiç yani onlarda biliyor Devleti mahkemeye vermeyeceğimizi..Hadi bizleri boş ver ama bari kendini kandırma demek istiyorum..Ama şunu da söyleyeyim bir gün olur da sen haklı çıkarsan 60 yaşındayım gelip senin ellerinden öpeceğim..Amacım senin düşünce ve fikirlerini eleştirmek değildir sadece muhabbet ediyor fikir alışverişinde bulunuyoruz...
-
Yerden göğe kadar haklı olabilirsin ama benim için herzaman bir ihtimal vardır çavuşoğullarına tahsis edilen 7.5 milyon hisse var bu hisselerde benim görüşüm bir şarta tabi olarak verildi bu şartta karşılıklı iştirak olabilir bilgi ve belge gizleyen çavuşoğulları olmamalı 2009 dan 2015 e Mahkeme sonuçlanana kadar işler kayyumların denetiminde gözetinde yapıldı çavuşoğulları bizden daha çok borsaya dönmek istiyordur diye düşünüyorum devleti mahkemeye vermek konusuda bana anlamsız geliyor çare olabilirmi bilmiyorum denemeden hakimin karşısına çıkıp bu çavuşoğulları suçludur devletin yasamada yürütmede yargıda şurda eksikleri burda yanlışları vardır demek isterim bu şirket halka açık bir şirket herkes payı kadar haklıdır haksahibidir işin özü bu şirket masa sandalye şirketi olarak kalmış olsada var olan maddi ve duran varlıkları vardı varlıkları şimdi bölünerek teminat gösterilerek bağlı olduğu şirketler iştirakler tarafından yönetiliyor herzamanda aynısı başıma geliyor borsaya dönen şirketler var isim değiştiriyor başka şirketlerle birleşerek veya kısmi bölünerek yolarına devam ediyorlar yazılarımın başından bu yana bu konuları akant arkadaşımızla paylaştık aklıma geleni yazayım borova yapı çok güzel işlere imza attı bağlı ortakları iştirakleri vardı konsolide edilmeden yeşil yapı ile birleştirdiler bizi soyan kandıran belliyse buna göz yuman kim ttk 140. Maddesi açık ortakların kanun kapsamından çıkarılması ve paylarının borsada işlem görme zorunluluğu tebliği açık önemli nitelikteki işlemler tebliği açık özeldurumlar tebliği açık zorunlu pay alım tebliği açık diyorum ya ey adalet kaşının altında neden gözün yok yıllardır çektirdiğin yetmedimi yüreğin vicdanın varsa diyeceğim ondanda vaz geçtim adaletin varsa kitabında ne yazıyorsa ben razıyım kurumsal yönetim tebliği ticaret sicil yönetmeliği adalet makamında olanlar hey çavuşoğlları senin devlete işçine pay sahilerine ticari bağın olan kişilere karşı sorumluluğun var yıllardır insanları mağdur ediyorsun demezmi devlet gücünü kullanmazmı bir sıkıntı var bizi duymuyorlar devlet aklı nasıl çalışıyor bunu anlamak gerçekten zor borçlu olan şirketlerin alacaklısıda bağlı şirketleri oluyor A şirketinin bağlı ortaklığı olan B şirketine 100 milyon borcu olsun ve bu şirkettede %70 hissesi olsun A şirketi B şirketine borcunu öderse bilmem kaç yıl sonra B şirketinden alacağı ne olur. Gün gördüye borcu varmış ya zamanında paylaşım boyada vardı bi şirketi borçlandır diğer şirketi kara geçir bu arada hisseleri topla karmaşık gibi geliyor ama öyle yürüyor bu işler Rabakların Santral holdinglerin yüzlerce ortaklığı iştiraki var gelde bu şirketin iflas ettiğine inan herkesteki nakarat bu hâlâ kendileri bile inanmadığı halde iflasın kapatıldığı halde stabil ex vaka muamelesi bakalım kara kaplı adaletin ak sayfalarından ne çıkacak
-
2onur2 kardeş,Senide çok iyi anlıyorum güzel kardeşim aslında hepimizin içi yanıyor haksızlıklar karşısında susup pusup kalıyoruz çaresizce sesimizi duyurabileceğimiz bir güvenilir kurum yok ki maalesef seninde bahsettiğin haklı sebeplerimizi,belgelerimizi alıp koşalım o hakkaniyetli adalet kapısına mağduriyetlerimizi,sıkıntılarımızı bir bir anlatalım onlar dinlesin sonrada çözüm üretsinler bizimde yüzümüz gülüp iyi ki varsınız Allah başımızdan eksik eylemesin diyebilelim..Hayırlısı olur inşallah diyelim..Biliyormusun ben hep olumsuz yorum yapsam da hep seninin beklentilerinin,temenni ve dileklerinin gerçekleşmesi için dua ediyorum çünkü ziyan olan hepimizin helal paraları,alın terleridir yani hepimizin menfaatleri söz konusudur..Kal sağlıcakla..Hayırlı geceler..Teşekkür ederim bizleri aydınlattığın için..
-
Gerçeklerin yalan yalanların gerçek olduğu dünyanın içinde yaşıyoruz sanal hayatın gerçekliği gerçek hayatın gizliliği sanal sanaldır gerçek ortada yok ne zaman ortaya çıkar bilinmez gerçekler gözle görülmüyor ve duyulmuyor gözüde kulağıda yanıltanlar aklıda bulandırmaya çalışıyor sanalın parçası olmaktansa gerçeğin kendisi olmak hangisi iyidir? Doğru ve yanlış olaylara ve kişilere değişir bizim olayımız ve kişilerimiz neye göre değişecek seneryonun sonunu bilenlermi oyunun içinde yaşayanlarmı oyunu görenlermi gerçekleri belirleyene kadermi kanunmu halkmı diyeceğiz?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri