Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu ortamda ben aylardır markete gidemezken anneme 15 gün önce kanser teşhisi konduğundan devamlı hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz..
    okmeydanı ssk hemde..
    Şimdi bakıyorum devlet hastanelerinde ne sedye var ne bişey. Anneme ameliyat diyecekler yakın süre içinde. Yoğun bakımlarda bile yer yokmuş .. ne yapsam bilemiyorum. Şu dönemde kanserde olsanız beklemek mi lazım acaba..
    Kanserde erken teşhis çok önemli..
    Ne kanseri olduğuna ve kanserin durumuna göre Ameliyat dendi ise beklenmemeli bence..
    Ha ameliyatçı bir doktora da denk gelinmiş olma durumuna karşı bir 2. hatta 3. fikir alınabilir başka doktorlardan..

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla emekliyim gerçi ama gene de bir doktor ve tecrübeli bir türk vatandaşı olarak sn sugosunun yerinde olsam ne yapacağımı yazayım.Kanser ameliyatları ortalamanın üstünde zor ameliyatlardır,komplikasyon çıkıp hastanede uzun süre kalmak falan gerekebilir.Şu anda asla istanbulda bir hastanede bu ameliyatı düşünmezdim.Bizde aslında tıp çok gelişti ,küçük illerde de baya iyi onkoloji cerrahları var.korona açısından daha güvenli küçük bir ile gidip orda ameliyat ettirmeyi düşünürdüm.Tabi bu maddi olarak imkan meselesi ,ama sn sugosuda madden bunu yapabilecek imkan var diye biliyorum.Şu anda istanbulda hiç bir hastaneye güvenilmez.
    benim duyduğum istanbulun çevre illerindeki hastahanelerin yer altı sığınaklarını yoğun bakım merkezine çeviriyorlar
    aralık ayında cümbüş var, ocak gene rezillik gibi duruyor, fatih altaylının dediği gibi yollarda ölen insanlar göreceğiz..

Evet istanbul ve çevresi felaketmiş,kastım daha uzak illerdi.

E borsayı şeetmeye başlamışlar.Daha faiz artacaktı,dolar düşecekti,yabancılar bize güvenip borsaya dalacaktı ,iki gün sabredemediler.Perşembeye istikrarlı ekonomi yönetimi,güven veren şeffaf politikalar,hukuk şu bu tamamdı.Neyse kendileri kaybederler.

5. Seçimleri kaybettikten sonra koltuğu bırakmamak için her türlü yola başvuran ABD Başkanı Donald Trump ın, giderayak neredeyse savaş çıkarmak üzere olduğu iddia edildi.

Oval Ofis te kritik bir toplantı yapan Trump ın, İran ın nükleer tesislerini vurmak istediği ancak yetkililer tarafından ciddi sonuçlar doğuracağı gerekçesiyle vazgeçirildiği öne sürüldü.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...gecti-6128585/

Buna cok benzeyen birinin neler yapabilecegini bi dusunun.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E borsayı şeetmeye başlamışlar.Daha faiz artacaktı,dolar düşecekti,yabancılar bize güvenip borsaya dalacaktı ,iki gün sabredemediler.Perşembeye istikrarlı ekonomi yönetimi,güven veren şeffaf politikalar,hukuk şu bu tamamdı.Neyse kendileri kaybederler.
    https://tr.euronews.com/2020/11/17/f...k-tutum-cagr-s

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Yabancı para tasarruf oranı Nevşehir de yüzde 68 e, Aksaray'da yüzde 67 ye, Yozgat ve Kayseri de yüzde 65 e ulaştı.

Bu yıl en hızlı döviz biriktiren il ise Çankırı oldu.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...oluda-6125894/

Son secim sonuclarina bir bakin, bu illerden secilen partiye.

Bidon kafali yalakalara duyurulur.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yabancı para tasarruf oranı Nevşehir de yüzde 68 e, Aksaray'da yüzde 67 ye, Yozgat ve Kayseri de yüzde 65 e ulaştı.

Bu yıl en hızlı döviz biriktiren il ise Çankırı oldu.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...oluda-6125894/

Son secim sonuclarina bir bakin, bu illerden secilen partiye.

Bidon kafali yalakalara duyurulur.
    Yalaaaannnnn, bunlar hep dıj güclerin oyunu. RTEyi devirmek için yapıyorlar.[emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 17-11-2020 saat: 13:37.

Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •