Berat haklıydı,doğrusu dolara bakılmayacaktı,dolar kaça çıkarsa çıksın,bedeli çok ağır olacaktı ama bir kere olurdu,şimdi acı çeke çeke ölüm,yıllardır seyrettiğimiz oyun işte.
Berat haklıydı,doğrusu dolara bakılmayacaktı,dolar kaça çıkarsa çıksın,bedeli çok ağır olacaktı ama bir kere olurdu,şimdi acı çeke çeke ölüm,yıllardır seyrettiğimiz oyun işte.
O devir kapandı diye bakıyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı diyoruz. Başka ne diyebiliriz ki ?
Ben daha evvelde sizin şu görüşünüze katıldığımı belirttim. Gelen yabancı sermayenin ilk düşündüğü nasıl çıkacağıdır. Bu konuda güven sağlanmadığı sürece yabancı sermaye girişi olmayacaktır.
Farkındaysanız bir kaç haftadır tüm diplomatik sorunlar dondurucuya girdi. Bir pencere açıldı. Pencerenin ne kadar açık kalacağı dış politikada ve ekonomide atılacak adımlara bağlı olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Olacağı o zaten,kaçınılmaz son o,yoksa iki adamı değiştir,fazla faiz vereceğim de, bu hangi sorunu çözer ki,bizim ekonomi bitik bunu kabul etmek lazım.Ha bir de hukuk devleti olacağız sözü var ,bir şey aklıma geldiği için çok güldüğümden onu yazmamışım,anladınız siz onu.
Emesiay fon çıkışı yabancı fonlar hasarsız çıksın diye ucuza dolar veriyorlar görmüyor musunuz
Adam 128 000 lot garan yeri 76000 lot aynı doları verip alacak kadar geri zekalı mı dersiniz
Siz yabancı olsanız alır mısınız
Yoksa başka ülke mi bakarsınız kendinize
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 ay oldu çıkalı 6.375dan
https://www.bourse.lu/security/US900123CZ18/313311
Yer İmleri