Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
evet komik olan ne onu anlamadım sizin gibilerin neler yazıp insanları nelerden etkilediklerinin sosyal deneyleri evet maden tabiki indikatör olarak görüyorum böyle forumları gaz verenleri ağlayanları çünkü pandemi yükselişi ile herkes temel teknik analizci oldu 10-20 katı kazançları daha hayatlarında göremeyecek insanlar kendine hocam çektiriyor sizden çok var yılllardır bu piyasa da ama miladınız doluyor gerçek piyasa herkese hakettiğini vermeye başladıayrıca ders vermeye kalkmıyorum bildiklerimi söylüyorum yaptığın yorumlada son 1.5 senedir viop piyasasında olduğumuzu anlamadığını gösterdin zaten o iş bankasının shortu sizlere daha çok terler döktürüp yazılar yazdırır merak etmeyin höstadlar algoritma bakanı da çıktı piyasada 2-3 algoritmacı var siz kimsiniz pardon
son durum budur diye attığın görselde ki sayın milletvekili mmg beyefendinin mv olmadan önce yaptığı tahtaları bilmiyor musun yoksayıllardır bu sistem böyle belli ki bu son dönemde çok içerde kalan oldu yüksek yerlerden birileri zorluyor böyle şeyleri gündeme getirmek için biraz alımı sert yapıp patron tarafından aranan arkadaşım var bizim görmediğimiz neyi gördün de alıyorsun diye böyle şeylere şaşırmaya gerek yok
Borsada moraller sıfır. Yeni alım yapıp ortalama düşürmeye bile kimsenin cesareti yok. Ancak zamanında bir plan çerçevesinde kademeli alım yapan yapıyordur o kadar. Yabancı bist e vur kaç için geliyor. Yerli yatırımcı faizde, altında.. ülke ekonomisi baya zorlanacak ,ancak bist bunu önceden sattı. Rüzgar bi gün tersine döner de kaçımızın gücü ve sabrı dayanır bilmiyorum.
Tabi kimileri de bu düşüşleri fırsata çevirir..
Nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta..
217 kişinin hayatını kaybettiği selin ardından hasar tespit çalışmaları devam etse de mevcut durumda Valensiya'da 20 bin hektardan fazla tarım alanının zarar gördüğü, her 10 evden 3'ünün ve çok sayıda hastanenin, sanayi sitesinin, iş yerinin ve alışveriş merkezin hasarlı olduğu ve 100 binden fazla aracın da kullanılamaz halde hurdaya döndüğü belirtiliyor.
(İspanya daki son durum bu şekilde)
sabırla beklemekten başka çare yok...bu tür günlerde önemli olan elinizde kar eden ,büyüyen ve potansiyeli olan bir hissenin olmasıdır...kaliteli hisselerin elde olması da şanstır...çünkü eninde sonunda hissenizin çıkacağını biliyorsunuz...bazen olan kayıp edilen zamana oluyor..ama bir borsacı olarak zaten bu tür şeylere alışmamız lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Şirket battı dedik beni şikayet ettirdinizherkese güzel bir cevap veriyor hisse. Övenlerede ceza.
Yer İmleri