Sayfa 852/1000 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Tespitleriniz dogru. . Ama yukardaki tespitlerde dogru. Birde benim gibi bir sehrin turistik lokasyonlarini gunlerce adim adim ve yanliz gezmeyi seven biri icin guvenlik acisindan Paris oldukca tehlikeli bir yer. En merkezi turistik yerlerde bile guvenlik sikintilidir...Kap-kac, hirsizlik hadiseleri cok oluyor.
    Bence abartı zaten o kadar da beğenmedim. Ayrıca pis. Ayrıca hayvan gibi ırkçılık var patlamaya hazır bomba oralar olay çıkarsa hiç sasirmam ki çıkıyor zaten. Yine de bir kere görmek lazım dünya gözü ile Bence.

Güzel şehir Barcelona bence. Ayrıca Viyana çok güzel, Minsk çok güzel ( her anlamda )... Dünya güzel Ahmet abi gelip çok para harcıyorsun diye kızacak ama sen harcamayıp ne yapıyorsun abim onu de bana

ulkenin normallesebilmesi icin bir an once ysk secim sonuclarini aciklayip geregini yerine getirmelidir, yok su oldu yok camura batti yok yan geldi tarzi ici bos soylem ve eylemlerle ulke tekrar bir krizin icine cekilmemelidir..
    kaybeden kazanani tebrik etmeli ve herkes yoluna devam etmelidir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Paramızı londra swap faizine nasıl yatırabiliriz?
    Getirileri çok güzel.
    Selamlar.
    Pek kişisel hesap kabul etmiyorlar, kurumsal olmak lazım. Ayrıca 100,000 dolar altı kabul etmiyorlar diye duyuyorum.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Paramızı londra swap faizine nasıl yatırabiliriz?
    Getirileri çok güzel.
    Selamlar.
    aldırma kendini
    bir halt olacağı yok.

5. 1.4.2019 tcmb fonlama verisi:

Tcmb'nin kapattığı likidite açığı: 88.3 milyar TL Faizi: %25.5

1 Haftalık repo açmadı. Tamamını üst bant fonlamadan verdi. Nisan toplantısı daha da önem kazandı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    1.4.2019 tcmb fonlama verisi:

Tcmb'nin kapattığı likidite açığı: 88.3 milyar TL Faizi: %25.5

1 Haftalık repo açmadı. Tamamını üst bant fonlamadan verdi. Nisan toplantısı daha da önem kazandı.
    Şu ters swaplar ile ilgili birşey var mı hocam. En son geçen Çarşamba olan ihaleyi biliyoruz sonrasında sosyal medyada da bir paylaşım olmadı.

7. Şuan ilginç bir kur politikası uygulanıyor. Yani şöyle söyleyeyim dalgalı ama sabit kur mu desem adına ne desem bilemedim Gelecekte ekonomistler bu uygulamaya ne ad verirler onu bilemem. Yarı dalgalı kur diyorum ben.
    Gündüz dalgalı kur-serbest piyasa uygulaması görece daha fazla zaten sabah açılır açılmaz özel sektörün ve halkın talebi çok yoğun ve inanılmaz boyutta ama akşam swap uygulamasıyla tekrar çıktığı yere ve seviyeye geri indiriliyor. Her ne kadar resmi olarak sabit kur rejiminde olmasak da serbest piyasanın içinde bazı regülasyonları bozarak doları sabitte tutmayı başarabiliyorlar. Aslında tam sabit de değil kafalarında bir seviye var ve her ay bu seviye çok ufak oranda artıyor ve piyasa bu seviyeyi yukarı yükselttiği anda swap mwap hak getire başlıyorlar uygulamalara...

Bu ne kadar sürdürülebilir ve bunun yarardan çok zararı mı olur göreceğiz
    Son düzenleme : vivatrader; 02-04-2019 saat: 10:32.

Sayfa 852/1000 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •