Sayfa 874/993 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aman ongorme, zaten milletin beli kirik.
    Deprem derken piyasalarda bir depremden mi bahsetmiş yoksa gerçek anlamda yer sarsıntısı mı? Orijinal gönderiyi bulamadım, bu yüzden bu cevaba yazmak zorunda kaldım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Durumum fadimeden beter son 6 haftada 4 üncü kez cırcır oldum. Bu konyanın ya suyuna ya etine bişey katıyorlar
    Bağırsaktaki yararlı bakteri sayısında azalma olmuş olabilir.
    Aktiva yoğurt benzeri bir şey yemekte fayda olabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kapalı 1,5 litrelik su alıp tüketiyorsunuz.
    Etli ekmeğe son.
    Peynirli pide yiyin.
    Doğal beslenin, peynir ekmek domates yoğurt meyve.
    Tamam
    Hiç çeşmeden içmem hep kapalı 0.5 içerim
    Bi öncekinde küflü peynirli pide yemiştim. Dünde annem istemişti gittim pazardan küflü peynir aldıydım az yiyeyim dediydim simitle yedim. Son 2 sinin müsebbibi küflü peynir olabilir diyecem ama ben eskidende yerdim. Bu defa bulantı ve kusma yüksek. Dayımın oğlu burda ona söyledim. Otele birilerini yollayıp serum taktıracak. Bekliyorum.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bağırsaktaki yararlı bakteri sayısında azalma olmuş olabilir.
    Aktiva yoğurt benzeri bir şey yemekte fayda olabilir.
    Bu olabilir 2 aydır kefir yapamıyorum.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    önemli mi vrgi aşağı çekilmiş olacak kim yaparsa yapsın saçma sapan vergileri ödemek zorunda kalmayacağız
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Deprem derken piyasalarda bir depremden mi bahsetmiş yoksa gerçek anlamda yer sarsıntısı mı? Orijinal gönderiyi bulamadım, bu yüzden bu cevaba yazmak zorunda kaldım...
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kapalı 1,5 litrelik su alıp tüketiyorsunuz.
    Etli ekmeğe son.
    Peynirli pide yiyin.
    Doğal beslenin, peynir ekmek domates yoğurt meyve.
    Tamam
    Diyanet'ten hayat pahalılığı fetvası: ‘Fiyatları tayin eden Allah’tır’
    Diyanetin Din İşleri Yüksek Kurulu, fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, “Ticarette kâr haddi var mı†sorusu üzerine verdiği fetvayı paylaştı. Paylaşımda, “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır†denildi.

https://www.birgun.net/haber/diyanet...lah-tir-396777

6. Bağırsak Dostu Bakteriler Nelerdir?
    Bağırsak dostu bakteriler

“Bakterinin yararlısı mı olurmuş canım?†demeyin. Bağırsaklarımızda bulunan bakterilerin bir kısmı bünyemiz için oldukça faydalıdır. Vücudumuzda 30 trilyona yakın hücre vardır; bakteri sayısı ise 40 trilyondur. Bu bakterilerin %70 gibi büyük bir kısmı bağırsaklarımızda bulunur; bu canlı organizma topluluğuna ise bağırsak florası denir. Bu bakteriler yararlı, zararlı ve nötr gibi hallerde bulunabilirler. Üç grubun kendi içinde muhteşem bir dengesi vardır. Bize sağladığı faydalara baktığımızda iyi bakterilerin dengesi mutlaka korunmalıdır. Peki bağırsak dostu bakteriler nelerdir ve bu bakterileri nasıl güçlendirebiliriz? İşte cevapları…

Bağırsak dostu bakteriler nelerdir?
    Vücudumuzda 40 trilyona yakın bakteri bulunmaktadır; bir kısmı ise bağırsaklarımızdadır. Bu yapıya ise bağırsak florası denmektedir. Bu flora içinde bulunan iyi huylu bakterilerin artışını sağlamanın vücudumuza muhteşem faydaları vardır. Doğum öncesinde bünyemizde bakteri bulunmadığı gibi normal doğum ile birlikte vajinal kanaldan ilk yararlı bakteriler alınır. Bunların doğrultusunda flora oluşmaya başlar. Daha sonrasında sağlıklı ve düzenli beslenme ve probiyotik içerikli gıdalar ile florada bulunan bakteri sayısı artırılabilir. Bu yararlı bakterilere ise probiyotik denir. Probiyotik bakterileri arasında en önemlileri Lactobacillus ve Bifidobacterium’dur.

Probiyotikler, bağırsak florasında zararlı bakterilerin tüketimini sağlarlar ve zararlı maddelerin çoğalmalarını engellerler. Sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oldukları gibi bağışıklık sistemini desteklemeye de yardımcı olurlar; bunların yanı sıra bağırsaktaki serotonin, yani mutluluk hormonunu düşündüğümüzde bu yararlı bakterilerin artışının mental sağlığa da etkisi vardır. Probiyotikler kadar bir diğer önemli olan ise prebiyotik bileşenleridir. Prebiyotikler yararlı bakterlerin aktivitesini, etkisini ve sayısını artırırlar. Kalsiyum ve magnezyum emilimi, bağırsak hareketlerinin düzenlenmesi ve kötü bakterilerin çoğalmasını önlemek için probiyotik ile birlikte görev alırlar. Yani ikisi iş birliği içerisinde çalışırlar.

Bağırsak dostu bakteriler nasıl güçlendirilir?
    Bu bakteriler lif açısından zengin meyve ve sebzelerde liflerin fermente olması sonucu yaşarlar. Bu yüzden organik ve taze sebze- meyve tüketmek oldukça önemlidir. Yoğurt, peynir, kefir, lahana turşusu, salatalık turşusu, ayran, keçi sütü, kombu çayı, mikro yosunlar, bitter çikolata, süzme peynir, sirke, şalgam, nar ekşisi, turşu gibi probiyotik açısından zengin gıdalar tüketmek de bu bakterilerin artmasına yardımcı olacaktır. Bunların yanı sıra rafine şeker ve doymuş yağ içerikli gıdalar tüketmemek, sigara içmemek; kötü bakterilerin artmasını engellemeye yardımcı olacaktır.

https://nblturkiye.com/bagirsak-dost...iler-nelerdir/
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Diyanet'ten hayat pahalılığı fetvası: â€ËÅ“Fiyatları tayin eden Allahâ€â•tırâ€â•
    Diyanetin Din İşleri Yüksek Kurulu, fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, “Ticarette kâr haddi var mı†sorusu üzerine verdiği fetvayı paylaştı. Paylaşımda, “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allahâ€â•tır†denildi.

bim i denetleyip patronuna haber gönderen polatlı zabıtasını göreve davet ediyorum

hadi bakalım patron suçsuzmuş meğerse

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Diyanet'ten hayat pahalılığı fetvası: ‘Fiyatları tayin eden Allah’tır’
    Diyanetin Din İşleri Yüksek Kurulu, fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, “Ticarette kâr haddi var mı†sorusu üzerine verdiği fetvayı paylaştı. Paylaşımda, “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır†denildi.

Muhtemelen başkanlarının ingilterede ev almasınıda Allah istemiştir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 874/993 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •