*bddk: Takipteki alacaklar 12 nisan itibarıyla 107,36 milyar tl(önceki 106,7mlr)
*bddk: Kurumsal kredi kartları 12 nisan itibarıyla 30,77 milyar tl(önceki 31,07mlr)
*bddk: Takipteki alacaklar 12 nisan itibarıyla 107,36 milyar tl(önceki 106,7mlr)
*bddk: Kurumsal kredi kartları 12 nisan itibarıyla 30,77 milyar tl(önceki 31,07mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 29,3 milyar dolar (önceki 30,5mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 153,4 milyon dolar (önceki -156,4mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 14,2 milyar dolar (önceki 14,5mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -131,8 milyon dolar (önceki -38,9mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 893,9 milyar tl (önceki 890,1mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici konut kredileri, 388,9 milyar tl (önceki 387,4mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici taşıt kredileri, 172,6 milyar tl (önceki 172,5mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli ticari kredileri, 211,1 milyar tl (önceki 209,8mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 372,2 milyar tl (önceki 370,4mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları, 132,9 milyar tl (önceki 132,2mlr)
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 148,6 milyar tl (önceki 1,135t )
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 20,6 milyar tl (önceki 995,8mlr)
YSK, KHK ile ihraç edilenlere mazbata verilmemesi, mazbataların en çok oy alan ikinci adaya verilmesi yönündeki karara yapılan itirazı reddetti.
JPMorgan: Türk bankaları piyasadaki TL arzını kısacak şekilde pozisyon alıyor. Geleneksel olmayan bu müdahaleler oyun alanımızı daraltıyor. O nedenle Türkiye'deki ağırlığımızı azaltıyoruz.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri