Sayfa 908/1038 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon
Arama sonucu : 8590 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Ali bey ve yönetim kurulu bu konuda %100 oyla karar alsa bile genel kurulun onayına sunması gerekiyor yönetim kurulu kararıyla arsa satışı gerçekleşmez.
    bak bunları şahsen ben bilmiyordum ama Ali efendi çok fırılda onada bir kılıf bulur iblislik düşünür niye diyorum çünkü genel kurula katılan yatırımcı ortak arkadaşlarımıza ( Reis'm sanırım sizde vardınız galiba)hakime bile söz vermişti tekrar borsaya kote olacağız diye ama verdiği sözlerin hepsini yuttu ve unuttu.

2. Onur kardeşim takaslarda var mı bir değişiklik geçen yayınladığının harici.

3.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur kardeşim takaslarda var mı bir değişiklik geçen yayınladığının harici.
    Çarşamba günü baktım 13500 lot daha alınmış.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Çarşamba günü baktım 13500 lot daha alınmış.
    Sağ olasın. Takasları da bu ara iyi takip etmek lazım buradaki hisse oynaması da bir emare olacaktır diye umuyorum. Ayrıca değişiklik oldukça yazarsan memnun oluruz. Ben haber alır almaz yazacağım.

5. köyden indim şehre dokuzbin dokuz yüz doksan dokuz hümmet ağa bana...... alıcanmı. printaş arsa satılırsa vay halimize hayal bile kuramayız artık.

6. Aktan hayal bitmez! Bu arsanın şatılış nedeni borsaya yeniden kote olmak için.

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    köyden indim şehre dokuzbin dokuz yüz doksan dokuz hümmet ağa bana...... alıcanmı. printaş arsa satılırsa vay halimize hayal bile kuramayız artık.
    Vallahi haklısın bi alış veriş bi fiş fiş almayı unutmaz inşallah zaman kötü. Kabusları hep biz gördük hayallerimize bari limon sıkmasalar.

8. Onur kardeşim s.a bunun hisseleri ky yatırımcıda mı yoksa kurumlarda mı takas atma imkanın var.

Sayfa 908/1038 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •