Sayfa 91/1009 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. 1- BITEXEN GİRESUNSPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan BITEXEN GİRESUNSPOR-YUKATEL KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- YUKATEL KAYSERİSPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan BITEXEN GİRESUNSPOR-YUKATEL KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca ve “7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 26.02.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki rakip takıma yönelik “ çirkin ve kötü tezahüratı†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve rakip takım oyuncusuna isabet edecek şekilde yabancı madde (plastik çakmak, madeni para, bardak su) atmaları suretiyle “saha olayları†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- ARABAM.COM KONYASPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-ARABAM.COM KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale†nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

https://www.tff.org/default.aspx?pag...4&ftxtID=39668
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Mert Başaran a göre ihtiyacı olmayan telefonu tüketen akıllı davranmıyor. Misal Apple iPhone ilk çıktığında o telefonu alacağına, o kadarlık Apple hissesi alan şimdiye köşeyi dönmüştü. Mantıklı bir analiz.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğin'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği"ne göre; daha önce "Alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları" olarak 200 ABD doları/adet olarak uygulanan birim gümrük kıymeti, "Akıllı Telefonlar" için 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildi.

3. Artık Yapay Zeka Politikacıların ve devlet yönetiminin zamanı geldi dünya genelinde.
    Egosu,duyguları olmayan Yapay Zeka , yönetimi en hızlı ve tereddütsiz bir şekilde optimum düzeyde kararı alıp insanlara bildirecek.

Aksi takdirde aç gözlü , yüksek egolu ve bunak politikacılar hem İnsanlık ve hem de dünyanın sonunu getirecek.

Önce bir sistem kur.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    En kıt olan ŞEY , aynı zamanda en ucuz olan ŞEY.

Not: Bu cümlede ürün yerleştirme ve ince var.
    [emoji23]
    Akıl

Hattaa bedava
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan gözaltına alındı

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya paylaşımındaki iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Deprem Profesörleri Kavgası - Olacak O Kadar

Hiç eskimedi.
    Önce bir sistem kur.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

https://www.sondakika.com/haber/habe...kani-15664027/

Büyük yıkım yaratan depremlerin ardından askerin sahaya geç indiği iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sert bir şekilde reddedilmişti. Dün ise Ahbap'a çadır satılmasının ortaya çıkmasıyla tepkileri üzerine çeken Kızılay Başkanı Kerem Kınık dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Kınık, açıklamasında "Afet operasyonunun içinde askeri konumlandırmazsanız yanlış yaparsınız" dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli : Beşiktaş'tan ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.
    Karagümrük , Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin mekanı ancak , Devlet Bahçeli beyefendi Alaaddin Çakıcı nin dava arkadaşı ise bu nasıl olacak ben hiç anlamadım .Yani mekan tutmuyor , Gültepe spor falan olsaydı olurdu .

Sayfa 91/1009 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •